Raj na zemlji: Najskuplja kuća u Americi sada košta tričavih 250 MILIONA! (FOTO) (VIDEO)
Foto: christiesrealestate.com

malo veća garsonjera

Raj na zemlji: Najskuplja kuća u Americi sada košta tričavih 250 MILIONA! (FOTO) (VIDEO)

Svaki detalj vile koja meri 3.800 m2 besprekorno je uređen kako bi ponudio ništa drugo do besprekornog luksuza i pažnje posvećene detaljima – a da budemo realni, po toj ceni i ne očekujemo ništa drugo
Objavljeno: 16:32h

Druge besprekorne stvari koje su vredne pomena su hidraulični glomazni televizor – 6 x 3.33 m, dve primamljive metalik sculpture krokodila, salon lepote, spa i šarmantni otvoreni paviljon sa barom.

foto: Printscreen/YouTube/Hilton&Hyland

Dva luksuzna master apartmana, deset glomaznih apartmana za goste, dvadeset jedno kupatilo, pet barova, dva vinska podruma, vrhunska teretana, tri gurmanske kuhinje i tri trpezarije su takođe deo ovog paketa. Ovde ćete pronaći i kuglanu sa četiri trake koja ima stilski Louis Vuitton dekor, a tu je i masivna selekcija slatkiša, Teckell Ping-Pong, bazen, stoni fudbal i 4K Dolby Atmos kućni bioskop sa 40 mesta.

foto: Printscreen/YouTube/Hilton&Hyland

Ali, garaža je još neverovatnija. Ona ima 10 neverovatnih motora, uključujući i električni Lito Green Motion Sora, kao i 12 automobila, uključujući Bugatti Veyron ograničenog izdanja, 1936 50K Mercedes Benz i Pagani Huayra model.

foto: Printscreen/YouTube/Hilton&Hyland

Naravno, ova vila nudi mnogo više nego što na prvi pogled možemo videti, ali ćemo vas pružiti šansu da to otkrijete sami.

Uživajte u entrijeru ove luksuzne kuće:

BONUS VIDEO: Mnogo vam je da kupite parfem devojci ili dečku? Čekajte da vidite koliko koštaju najskuplji na svetu!

(Espreso.co.rs/luxlife.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.