NIKO NE ZNA DA JE ONA BIVŠA DEVOJKA PETRA STRUGARA: Trljaćete OČI kada vidite koja BOMBA je u PITANJU (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

BACITE POGLED

NIKO NE ZNA DA JE ONA BIVŠA DEVOJKA PETRA STRUGARA: Trljaćete OČI kada vidite koja BOMBA je u PITANJU (FOTO)

Postao je poznat po ulozi Blagoja Marjanovića „Moše“ u filmu Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video!“ i njegova dva nastavka

Objavljeno: 18:16h

O glumcu Petru Strugaru je počelo da se priča kada se pojavio u filmu i seriji "Montevideo, Bog te video" ali o njegovim članovima porodice se nije ništa znalo.

Petar strugar je poznati glumac.

Petar Strugar je upisao pisao je Akademiju dramskih umetnosti u Cetinju, ali se kasnije prebacio na FDU u Beogradu, jer je već na fakultetu dobio svoje prve uloge, pa je zbog posla morao da se preseli.

Postao je poznat po ulozi Blagoja Marjanovića „Moše“ u filmu Dragana Bjelogrlića „Montevideo, Bog te video!“ i njegova dva nastavka.

1 / 5 Foto: printscreen

Petar je bio u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić sa kojom ima sina od šest godina, Zarija. Ekipa emisije "Ekskluzivno" bila je na jednoj predstavi u kojoj igra bivša Strugarova supruga.

Ono što je zanimalo novinara televizije Pink jeste da li Petar uredno obavlja svoje roditeljske dužnosti i sada kada je zaljubljen.

Ne, ne, nikako. Petar je jako dobar otac i pažljiv i brine dobro o Zakiju - rekla je njegova bivša žena.

. Kada je njegov ljubavni život u pitanju zna se da je on bio u vezi sa pevačicom Milicom Todorović, ali malo ko zna da je on svojevremeno imao i romansu sa voditeljkom jutarnjeg programa na "Happy" televizijiAnđelom Lakićević.

Petar Strugar
foto: printscreen

- Petar i ja se znamo jer smo studirali zajedno i ista smo klasa - istakla je tada voditeljka koja je studirala glumu na Cetinju i dodala:

Ako baš želiš da znaš, Petar i ja smo bili momak i devojka dve i po godine dok smo studirali - rekla je ona

Petar Strugar
foto: Damir Dervišagić

Naime, Anđela Lakićević je pre nekoliko godina otkrila da su Petar i ona zajedno studirali, ali i zabavljali se u tom periodu.

1 / 6 Foto: Instagram

Njihova veza nije potrajala duže jer se Petar zbog rada na ulozi za film "Montevideo" preselio u Beograd.

Inače, Anđelu je publika prvo upoznala kao učesnicu rijaliti programa "Parovi", a zatim i kao voditeljku tog istog šou programa. Nakon što je Jovana Jeremić dala otkaz na televiziji "Happy", Anđela je došla na njeno mesto i ona sada vodi jutarnji na Hepiju.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.