Njena priča će vas dirnuti: Bivši dečko je izbo 32 puta, a onda se pojavio stranac koji joj je SPASAO ŽIVOT (FOTO)
Foto: facebook / Support Melissa

sudbina...

Njena priča će vas dirnuti: Bivši dečko je izbo 32 puta, a onda se pojavio stranac koji joj je SPASAO ŽIVOT (FOTO)

Melisa Dom imala je 20 godina kada joj je bivši dečko zadao čak 32 ubodne rane i ostavio je da iskrvari i umre
Objavljeno: 22:47h

Znao je da policija stiže pa je želeo da dovrši 'posao'. Ostavio ju je da leži na putu, a ona je bila uverena da će umrieti. Molila je boga da je spasi i da joj priliku. U jednom trenutku je primetila policijske službenike kako joj se približavaju i osetila kako se u nju vraća dašak života. Uspela je da im kaže svoje i Robertovo ime.

Govor joj je bio nejasan jer je zbog gubitka krvi imala moždani udar. Zadnje čega se seća je vožnja u kolima Hitne pomoći. Kasnije je saznala da je na operacijskom stolu nekoliko puta bila na ivici smrti i da su je oživljavali nekoliko puta.

Povrede su bile teške. Imala je slomljenu lobanju, vilicu i nos. Presekao joj je živac na licu, pa joj je desna strana bila paralizovana. Pravo je čudo da je preživela.

Melisi je trebalo dugo da se oporavi. Od 32 uboda njih 19 bilo je u glavu, vrat i lice. Izbio joj je zube, a kosa joj je bila potpuno ošišana. Kada se napokon odvažila da se pogleda u ogledalo, nije mogla da prestane da plače. Jecala je i jecala. Imala je samo 20 godina i bila očajna.

Nakon dugotrajnog oporavka od povreda pomislila je kako bi svoje iskustvo mogla iskoristiti tako što će pomoći drugima. Želja joj je bila da govori o nasilnim vezama i da ženama koje su u situaciji sličnoj onoj u kojoj je ona bila da do znanja da zaslužuju da budu voljene i poštovane.

Tokom jednog od svojih govora 2012. godine bila je oduševljena kada je upoznala tim ljudi koji joj je spasio život. Jedan od vatrogasaca koji je takođe bio na intervenciji, Kameron, pozvao je nju i njenu majku na ručak što ju je jako obradovalo. Ubrzo se između njih rodila velika ljubav. Kameron je bio uz nju i u avgustu 2013. godine kada se na sudu suočila s čovekom koji je pokušao da je ubije.

Robert je osuđen na doživotnu kaznu bez mogućnosti pomilovanja, a Melisa je bila zahvalna sudu zbog takve presude.

Posle suđenja nastavila je da izlazi s Kameronom, a odlučila je da život posveti borbi protiv nasilja u porodici. Nekoliko godina kasnije pozvana je da održi govor uoči jedne utakmice bejzbola kao priznanje za njen rad.

Kada je došla tamo, shvatila je da utakmice uopšte nema, ali je bio prisutan je Kameron koji ju je tada zaprosio. Bilo joj je to najveće iznenađenje u životu, piše Jutarnji list.

Neverovatno joj je bilo saznanje da je neko učinio tako lep gest za nju. Melisa je dobila predivan dijamantski prsten, a venčali su se nakon nekoliko nedelja. Na svadbi je bio ceo tim koji joj je spasao život. Danas na napad koji je preživela gleda samo kao na još jedan dan u svom životu.

(Espreso.co.rs / Jutarnji.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.