PROSTITUTKA OTKRILA S KAKVIM SE SVE PERVERZIJAMA SRELA: Ispovest koja će vas ostaviti bez daha (FOTO)
Foto: Profimedia/Ilustracija

tiha mržnja

PROSTITUTKA OTKRILA S KAKVIM SE SVE PERVERZIJAMA SRELA: Ispovest koja će vas ostaviti bez daha (FOTO)

Klijenti kupuju intimnost, pa je ponekad zbilja potrebno umeće da biste to dobro odglumili, posebno ako vam je neko odbojan ili vam se čak gadi.
Objavljeno:

Bacila sam oko na tv. Kakva gomila s.anja. O, da, ne mogu dočekati da Amerika bude opet sjajna. I da, možeš li se odenuti u lateks? Mogla sam jedino zamišljati kako Sema tučem s bičem do suza dok mu istovremeno objašnjavam ženska reproduktivna i prava na izbor. Moja mašta je moj mehanizam za preživljavanje teških klijenata.

foto: Shutterstock

Kao seks radnicu često me pitaju kako preživljavam klijente koji započinju razgovor s "nisam ženomrzac, ali..." ili pak one koji neće prestati da govore o odvratnim vaginama drugih prostitutki koje su videli, onih koji će vam punih sat vremena dok im gurate dildo u g.zicu upozoravajući vas kako on "sigurno nije peder". Ovakvi susreti predstavljaju oko 10 do 20 posto klijenata. Ostali su zapravo benigni, a većina samo želi nekoga ko bi ih slušao, uključujući njihove verske, političke i etičke stavove. Najviše se toga zapravo naslušaju žene koje rade kao poslovna pratnja, pa prate klijente i na večere. Tada ne postoji način da izbegnete razgovor, a morate kimati glavom u znak odobravanja kakve god gluposti i bezobraštine izgovaraju. Oni kupuju intimnost, pa je ponekad zbilja potrebno umeće da biste to dobro odglumili, posebno ako vam je neko odbojan ili vam se čak gadi.

U "čišćenju" nakon takvih napornih iskustva puno pomaže i razgovor s drugim koleginicama. Lakše je kad se zajedno nasmejemo frajeru koji nikako nije mogao svršiti sve dok nije izgovorio celu plejadu psovki i uvreda za ženski pol, ili pak onog koji nas doživljava kao jeftinu i potrošnu robu od koje je on bolji. Ok, ali zašto onda ideš kod nas i ne nađeš sebi neku bolju? Zato što taj stav deli prema svim ženama, samo ga prikriva. Nekoj će glumiti na prve tri večeri, pa kad završi s njim u vezi, polako će puštati svoj šovinizam, zadrtost, rasizam i slično napolje.. (Espreso.co.rs/express.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.