USKORO MILIJARDER: Svi su ga ismevali, ali im je pošteno zapušio usta, evo i kako... (VIDEO)
Foto: Printskrin Youtube / hmpka

BOG OTAC!

USKORO MILIJARDER: Svi su ga ismevali, ali im je pošteno zapušio usta, evo i kako... (VIDEO)

Ljubitelj istorije potrošio je pre 12 godina celu životnu ušteđevinu, koja je iznosila skoro 50.000 eura na kupovinu zemlje samo na temelju toga što je verovao da se ispod skriva blago ili neka slična vrednost
Objavljeno: 23:00h

Wilson, koji je pre radio na naplatnim kućicama, morao je useliti natrag roditeljima kako bi si mogao priuštiti polje snova. No, srećan je što se nalazište pokazalo značajnim:

Ovo je ogromno naselje iz 13. veka. Na vrhuncu moći imali su oko 10.000 stanovnika. Za poređenje, London je u to vreme kao najveći grad imao 40.000 stanovnika, tako da je i ova brojka značajna. Populacija je po dosadašnjim saznanjima porasla u samo 25 godina dok je Londonu recimo trebalo 250 godina za populaciju od 40.000 ljudi. I to govorimo samo o planiranom naseljavanju. Verovatno su postojale i naseobine poput današnjih predgrađa pa se brojka lako može popeti na 20.000 stanovnika.

Oni su POJELI ROKFELERA?Poslednje pleme KANIBALA živi potpuno izolovano od civilizacije (FOTO) (VIDEO)

Wilsonu se godišnje priključuje stotinjak dobrovoljaca kako bi mu pomogli s kopanjem, a on sad tamo planira izgraditi edukacijski centar.

(Espreso.co.rs / Avaz.ba)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.