POKREULA MEĐUNARODNU POTRAGU ZA SVOJIM DEČKOM: Slomilo je kada je saznala šta i SA KIM je to radio
Foto: Printscreen/Instagram/rachel_waters

strašno!

POKREULA MEĐUNARODNU POTRAGU ZA SVOJIM DEČKOM: Slomilo je kada je saznala šta i SA KIM je to radio

Približno šest nedelja nakon njegovog odlaska, napisala je objavu na Fejsbuk grupi u nadi da će neko moći preciznije da da pojedinosti o tome gde se nalazi.

Objavljeno:

Amerikanka sa kineskom adresom pokrenula je međunarodnu potragu za svojim nestalim dečkom, da bi na kraju otkrila da se vratio kući u Norvič u Engleskoj, svojoj supruzi i njihovoj deci. Rejčel Vater ostala je "slomljenog srca" kada je njen partner Paul Makgi otišao u "posetu" Velikoj Britaniji u aprilu, ali se nikad nije vratio.

Približno šest nedelja nakon njegovog odlaska, napisala je objavu na Fejsbuk grupi u nadi da će neko moći da joj odgovori na pojedinosti o tome gde se njen dečko nalazi. Objavila je zajedničku fotografiju nastalu u Kini i napisala da je "zabrinuta da se nešto dogodilo", piše The Sun. Objava je glasila:

- Imam neobičano pitanje. Moj dečko, Paul Makgi i ja živimo u Šenzenu u Kini. On je otišao kući, u Norvič početkom aprila samo u posetu i trebao je do sada da se vrati u Kinu. Međutim, nisam se čula sa njim neko vreme i brinem se da se nešto dogodilo. Ako neko nešto zna, neka mi se javi.

Objavu je video prijatelj Makgijeve žene iz Norviča koji je napisao:

- Nije baš smešno. On ima suprugu i decu i stvarno saosećam sa njom.

Vaters, koja inače redovno postavlja "neuspele" dejtova na svoj jutjub kanal, naknadno je uklonila objavu. Prijatelj para rekao je za medije:

- Paul i njegova partnerka nisu se videli dve godine. Bili su razdvojeni, dobili decu, a zatim su odlučili da pruže još jednu priliku jedno drugome.

Inače, Makgi je radio u Kini gde je ostao tokom pandemije, kad je započeo vezu sa Rejčel, inače profesionalnom odbojkašicom i brend menadžerkom.

(Espreso/VečernjiList)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.