"Ti si smrdljiva, užasna ku*va, osramotila si me!" Ispovest Jelene Dokić ledi krv u žilama!
Jelena Dokić prolazi kroz očevu torturu, ima podršku cele javnosti, Foto: instagram/dokic_jelena

monstrum!

"Ti si smrdljiva, užasna ku*va, osramotila si me!" Ispovest Jelene Dokić ledi krv u žilama!

Njen otac je čak tri puta završavao u zatvoru, a razlozi će vas ostaviti bez daha

Objavljeno:

Jelena Dokić šokirala je svet objavom da je htela da izvrši samoubistvo skokom sa 26. sprata 22. aprila.

Ona je uplakana u potresnoj ispovesti na društvenim mrežama šokirala planetu. Godinama se bori sa viškom kilograma, a kada je pre nekoliko godina napisala autobiografiju, otkrila je tada da je sebi umalo oduzela život dok se borila sa depresijom.

Bivša teniserka tvrdi da krivi sebe, jer nije mislila da je dovoljno vredna ljubavi i da je uplašena. Podsećamo, ona je početkom godine objavila potresnu poruku na društvenim mrežama u kojoj je zamolila sve oni koji je vole i poštuju da je poštede komentara povodom kraja devetnaestogodišnje veze.

Pre nekoliko godina je nekadašnja teniserka u autobiografiji optužila oca Damira za teško maltertiranje. Sve je počelo kada je objavila vezu sa Tinom Bikićem, jer je Hrvat, što je za Damira Dokića bilo neprihvatljivo.

JELENA DOKIĆ U TEŠKOM STANJU! On joj je zagorčao život (FOTO)

– U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla da uradim. On bi više voleo da sam s nekim teroristom nego sa Hrvatom. Vrištao je u slušalicu: “Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me” – otkrila je nekada četvrta igračica planete.

Damir Dokić je čak tri puta završavao u zatvoru. Sredinom prošle godine je završio u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici zbog napada na službeno lice. Dokić je priznao krivicu i nagodio se sa tužilaštvom, pa je služio kaznu do februara 2022. godine. On je već bio u zatvoru dva puta, 2009. i 2010. godine, jer je pretio da će ubiti tadašnju ambasadorku Australije u Beogradu, Kler Birgin, kao i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja.

Opisala je zlostavljanje kroz koje je prolazila zbog oca od šeste godine, da ju je šutirao i udarao kožnim kaišem. Najgore je, kako kaže, bilo 2000. posle poraza u Kanadi.

– Na kraju sam se onesvestila. Krvnički me je pretukao – ispričala je svojevremeno Jelena.

Jelena Dokić
foto: Printscreen/Instagram/Jelena Dokić

Ali, izborila se sa demonima i postala pravi glasnogovornik za one koji pate od psihičkih problema, ali i imaju problem sa zlostavljanjem.

– Kada ste profesionalni sportista, vi ste u mehuru koji nije stvarnost – sve je urađeno za vas, od hrane i treninga, do putovanja i organizacije, pa jep povratak u uobičajen život toliko različito. Za mene, kada sam se povukla tako iznenada zbog ozbiljne povrede, nije svakako bilo onako kao sam očekivala. Zastala sam i uhvatila sebe kako se pitam: Šta da radim sledeće? U šta sam se upustila? Prosto nisam bila spremna za to i tako je krenuo moj problem sa težinom – rekla je Jelena.

Priznala je pre nekoliko godina da je svakih nekoliko nedelja slala ocu oko 200.000 dolara u nadi da će je ostaviti na miru, Međutim, ni to nije vredelo, on je nastavio da joj zagorčava život.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.