Ove muke neće razumeti mlađi od 15! 7 stvari za 7 dana u nedelji koje su nam POJELE ŽIVCE! (FOTO)
Foto: Prinstcreen/Facebook/Funstock.co.uk

stara dobra vremena

Ove muke neće razumeti mlađi od 15! 7 stvari za 7 dana u nedelji koje su nam POJELE ŽIVCE! (FOTO)

Uplovite u svet u kojem su živele generacije pre vas i probajte da se ne iznervirate!
Objavljeno: 22:47h

3. Kad već pomenusmo CD plejer, to je posebna priča.

Tehnologija koja se verovatno nalazi ispod slojeva Zemljine kore i spava sa dinosaurusima. Cd plejeri su se pojavili još davne 1980. godine, ali smo ih bogami koristili i u novom milenijumu. Neki još uvek šetaju gradom sa tim čudnim aparatima.

Ako planirate da slušate muziku sa ove naprave, potrebna vam je i torbica, slična "pederuši", da biste smestili ovu gromadu. I taman ubacite svoj omiljeni disk, koji vam je vratio onaj drugar, kad ono poruka "No disc". Vidite, to je onaj izgrebani disk i sada vaša ljuta mašina ne može ni da prepozna da se u njoj nalazi cd. Zbog onih brazdi i ogrebotina. Mnogi od nas u naletu besa slomili su ovu skalameriju.

4. Fliper

foto: printscreen/facebook/billiards and gameroom

Naravno, bilijari postoje i sada, ali pre interneta, bili su jedan od retkih vidova zabave. Pa lepo u lokalnu "buvaru", kupiš žeton i čekaš svoj red. Pa onda pitaš lika ispred sebe koliko ima žetona i proceniš vreme čekanja. Mogao si i stoni fudbal da odigraš dok "blejiš" ali oni nisu bili takvo zanimljivi.

A kad dođe tvoj red, obavezno nešte krene po zlu. Ili mašina "proguta" žeton, ili ga slučajno cimneš ili udariš pa fliper "tiltuje" odnosno blokira. Obavezno u takvim slučajevima okrivite vlasnika lokala, jer je on nešto namestio.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.