ANDREA (53) JE SUPERBAKA: Klinci je NON STOP CIMAJU, NE MOGU DA JOJ ODOLE! A ona... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

superbaka!

ANDREA (53) JE SUPERBAKA: Klinci je NON STOP CIMAJU, NE MOGU DA JOJ ODOLE! A ona... (FOTO)

Često dobiva brojne upite mlađih muškaraca – od ponuda da im bude osobna trenerica do poziva na spojeve.

Objavljeno: 20:44h

Andrea Sunshine (53) bodibliderka koja je zavidne figure, ali i baka dvoje unuka. Iako voli starije muškarce i pokušava naći novog partnera, često se mora boriti sa brojnim porukama mlađih muškaraca koji je mole za spoj.

Fitness influencerka ima brojne obožavatelje na društvenim mrežama te ih oduševljava svojim teškim vežbama. I često dobija brojne pozive mlađih muškaraca – od ponuda da im bude personali ni trener do poziva na dejtove.

“Ne mogu biti licemerna, privlačenje pažnje mladih momaka me pali, čini me ponosnom na svoju formu i deluje prilično pozitivno za moj ego, čini da se osećam dobro i privlačno. Ali, od malih nogu me nikad nisu baš privlačili dečaci, više su me zanimali zreli muškarci”, objasnila je za The Sun.

Andrea je trenutno slobodna, a od svog bivšeg supruga se davno razvela, a slomljeno srce postalo je pokretač njenog fitness putovanja.

Razvedena sam dosta dugo. Zapravo, fitness stil života došao je u moj život odmah nakon mog razvoda, kao kompenzacija trenutku kad sam se osjećala jadno i tužno. Nakon mnogo godina pokušavanja da otkrijem tko sam ja, napokon sam spremna ponovno otvoriti svoje srce, za nekoga zanimljivog i strastvenog”, otkrila je.

No, fitness influenserka ne isključuje u potpunosti ideju da ima mlađeg ljubavnika. “Glavno je da ima hemije, ne radi se uvek o godinama. Važno je da vam je ugodno sa tom osobom. Po mom mišljenju, zreliji momci više paze na ženske potrebe. Mladi su više zabrinuti za sebe, iako su većinu vremena svježiji i zgodniji!”, zaključila je Andrea.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.