ONA JE NAJSE*SIPILNIJA BAKA NA PLANETI: Ovolike grudi niste mogli ni da sanjate, OBLIK JE DA SE ČOVEK ODMAH RANI
Đinu Stjuart, Foto: Printscren/Instagram/ginastewarthealth

UF

ONA JE NAJSE*SIPILNIJA BAKA NA PLANETI: Ovolike grudi niste mogli ni da sanjate, OBLIK JE DA SE ČOVEK ODMAH RANI

Đina inače tvrdi da mladolik izgled održava uz pomoć bizarnog tretmana koji se izvodi na minus 100 stepeni i tri minuta. Navodno joj to pomaže da sačuva tonus kože i izgleda dvostruko mlađe. Izbegava alkohol i kafu, a zabavlja se sa znatno mlađim muškarcima

Objavljeno: 15:33h

Đinu Stjuart (51) su pre četiri godine proglasili za najatraktivniju baku i tada je porasla njena popularnost na Instagramu.Danas ima 318 hiljada pratilaca, a svakodnevno objavljuje izazovne snimke i fotografije.

Đina inače tvrdi da mladolik izgled održava uz pomoć bizarnog tretmana koji se izvodi na minus 100 stepeni i tri minuta. Navodno joj to pomaže da sačuva tonus kože i izgleda dvostruko mlađe. Izbegava alkohol i kafu, a zabavlja se sa znatno mlađim muškarcima.

Druga na listi je Andrea Sanšajn, bodibilderka. Interesantno je da ona svakodnevno unese 3500 kalorija i da ih podeli u šest do osam obroka.Na Instagramu ima 53.000 pratilaca, a tvrdi i da je gomila mladića zaljubljena u nju. Privukla je pažnju javnosti jer jede famoznu količinu od 150 jaja mesečno.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Mešu najzgodnijim bakama je i izvesna gospođa Žaklina. Svetski i mediji iz regiona 2017. godine raspisali su se o gospođi Žaklini, zgodnoj Srpkinji koja živi život prave zvezde Instagrama i koja je jedna od najzgodnijih baka na svetu.Ona je i dalje aktivna, a na popularnoj mreži ima ima 517 hiljada pratilaca.

Reklo bi se da je naša baka pobedila.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.