NIJE NI ZNALA DA JE TRUDNA, A ODJEDNOM JE POČELA DA RAĐA: Osetila je BOLOVE PA JOJ SAOPŠTILI ŠOK DIJAGNOZU
Porođaj, Foto: Profimedia

ČUDNO

NIJE NI ZNALA DA JE TRUDNA, A ODJEDNOM JE POČELA DA RAĐA: Osetila je BOLOVE PA JOJ SAOPŠTILI ŠOK DIJAGNOZU

Eli, koja je od tada diplomirala i radi kao administratorka usluga, čak je odletela u Edinurgh vikend pre nego što je rodila ćerku Alisiju, koja sad ima tri godine

Objavljeno:

Eli Džonson (24) iz Henama, patila je od bolova u stomaku od avgusta 2018. i mesecima je obilazila lekare jer su verovali da ima neku vrstu 'blokade' u telu.

- Nisam znala da sam trudna dok nisam rodila, to je smešan deo priče koji se ljudima jako sviđa - rekla je.

- Bila sam na kontracepcijskim pilulama. Pila sam ih svaki dan, pa čak i tokom trudnoće. Zapravo nisam imala nikakve simptome. I dalje sam imala menstruaciju svaki mesec i nije mi porastao stomak ili nešto slično - objasnila je.

Eli je objasnila da je jedini razlog zašto je počela da ide kod lekara bila bol u stomaku, koja joj je izazivala nelagodu. Zanimljivo je da 24-godišnjakinja tvrdi da je napravila tri testa na trudnoću koji su svi bili negativni i da je imala ultrazvuk na kojem ništa neobično nije otkriveno samo dva dana pre nego što je rodila.

Eli, koja je od tada diplomirala i radi kao administratorka usluga, čak je odletela u Edinurgh vikend pre nego što je rodila ćerku Alisiju, koja sad ima tri godine.

Trudnoća
foto: Printscreen/Tiktok

Noć pre nego što je rodila Eli je otišla na večeru i popila nekoliko pića kako bi proslavila bakin rođendan, ali nedugo nakon što je uskočila u krevet oko 22 sata, počela je osećati užasne bolove u stomaku i leđima.

Nakon što je povraćala sedeća četiri sata, Eli i njena mama pozvale su hitnu pomoć oko 2 sata ujutro i ona je odvezena na hitni prijam gdje su joj se bolovi pogoršali.

- Otišla sam obaviti malu nuždu i osetila sam kako mi se svi donji trbušni mišići naprežu i pomislila sam: 'tu ima nešto, nešto se događa šta nije u redu' - ispričala je za Daily Mail.

- Iskreno sam zbog svega mislila da mi creva izlaze iz zadnjice - dodala je.

- Rekla sam im da osećam bol kakvu nikad pre nisam osetila. Okrenuli su me na bok i pojavila se njena glava, i tada sam saznala da sam trudna - rekla je.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.