PODIGLA JE TEMPERATURU U TANANOM BIKINIJU: Goleme GRUDI IZVIRILE, muškarci NE PRESTAJU DA GLEDAJU U OVO! (FOTO)
Demi Rouz, Foto: Instagram

BOMBA

PODIGLA JE TEMPERATURU U TANANOM BIKINIJU: Goleme GRUDI IZVIRILE, muškarci NE PRESTAJU DA GLEDAJU U OVO! (FOTO)

Izgledajući kao dinamit, razmetala se svojim oblinama u veoma tankom Barbi ružičastom bikini topu i odgovarajućim elastičnim donjim delovima

Objavljeno: 12:53h

Model društvenih medija Demi Rouz podigla je temperaturu dok je pokazala svaki centimetar svog tela u ozbiljno vrelom otkriću na svojoj Instagram priči.

Pošto se nedavno prijavila na OnliFans, 26-godišnja lepotica već napreduje na sajtu za plaćanje pretplate, a mase se prijavljuju da vide njen vrući sadržaj.

S obzirom na njeno najnovije otkriće koje mora da se pridržava određenih pravila društvenih medija u vezi sa golotinjom, nije ni čudo što ljudi čekaju u redu da vide njene necenzurisane snimke.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/ demirose

Izgledajući kao dinamit, razmetala se svojim oblinama u veoma tankom Barbi ružičastom bikini topu i odgovarajućim elastičnim donjim delovima.

Otkrivajući svoje poznate obline, Demi je zumirala svoje bogato bogatstvo dok je skenirala kamerom niz svoje senzacionalno izbušeno telo u teretani.

Prepuštajući malo mašti, povukla je dole, otkrivajući svoje ubistvene trbušnjake i osunčanu kožu.

Demi je zalepršala trepavicama ka kameri pokazujući svoju besprekornu šminku i kosu.

Ranije ove nedelje, Demi je bila prijatna sa misterioznim čovekom dok je uživala na odmoru na nepoznatoj i udaljenoj lokaciji.

Par je izgledao srećno dok su se ugnezdili dok su uživali u putovanju na večeru taksi čamcem.

Ostavljajući fanove da nagađaju, Demi je glamurozni snimak napisala kao "Pre vacai", međutim nije uspela da označi svog muškarca, a nije ni njega označila na snimku.

Zapanjujuća influenserka na društvenim mrežama je izgleda bila sama otkako se rastala od svog DJ dečka Krisa Martineza 2019.

(Espreso / Dejli Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.