ZATRAŽIO JE OD BERAČA BANANA DA MU ODSEČE NOGU: Tu nije bio kraj MORBIDNOSTIMA! Dogodio se još veći ŠOK!
Ilustracija, Foto: Beta, Zou Zheng

neverovatnO!

ZATRAŽIO JE OD BERAČA BANANA DA MU ODSEČE NOGU: Tu nije bio kraj MORBIDNOSTIMA! Dogodio se još veći ŠOK!

Berač banana je udovoljio starijem čoveku, nakon čega je ovaj umro

Objavljeno:

Stariji muškarac Kalman Tal (66) zatražio je od berača banana da mu odseče nogu motornom testerom, a ubrzo nakon tog čina koji je sam želeo, preminuo je.

Tal je pronađen bez svesti ispred jedne prodavnice morskih plodova u australijskom Inisfejlu, na krajnjem severu Kvinslenda. Zadobio je užasne povrede nakon čega nije mogao da bude reanimiran.

Policija je optužila muškarca iz Vanuatua i berača banana Džona Jalua (36) za ubistvo gospodina Tala. Navodi se da je Jalu koristio morornu testeru da bi amputirao nogu starijeg čoveka.

Gospodin Tal, penzioner sa značajnim zdravstvenim problemima, živeo je u Inisfejlu nekoliko godina.

Poslednje dve godine, Tal, poznat u gradu kao strastveni pecaroš, živeo je u kući sa svojim sinom, snajom i unukom.

Članovi Talove porodice okupili su se u kući u sredu, ali su bili previše uznemireni da bi pričali o navodnom ubistvu svog oca.

Jedan rođak, koji nije želeo da bude imenovan, rekao je da je porodica želela “potpunu privatnost” dok se pomirila sa užasnim okolnostima smrti njegovog oca.

Čovek je rekao da je gospodin Tal bio “bolestan” i “očajan” pre svoje smrti, ali je negirao da je čovek bolovao od dijabetesa, već da je to bila druga bolest “koja će se vremenom pojaviti”.

Dejli mejlu Australije je rečeno da je gospodin Tal u poslednjih pet do šest meseci pitao ribare u okolini Inisfejla da li bi mogli da mu pomognu tako što će mu amputirati levu nogu koja je bila bolna.

Takođe, više lokalnih stanovnika izjavilo je da je stradali muškarac zamolio doktora da mu amputira nogu, ali nijedan medicinski stručnjak nije pristao da uradi proceduru.

Jedino je na to pristao izvesni Jalu, berač banana iz Vanuatua, a on je nakon Talove smrti uhapšen i biće izveden pred sud gde će odgovarati za ubistvo.

(Espreso / Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.