MNOGI GA OSUĐUJU, A NJEGA BAŠ BRIGA: Otac dao devetogodišnjem sinu da ZAPALI GUME NA MERCEDESU (VIDEO)
Otac i sin u Mercedesu, Foto: Printscreen/youtube

šta vi kažete?

MNOGI GA OSUĐUJU, A NJEGA BAŠ BRIGA: Otac dao devetogodišnjem sinu da ZAPALI GUME NA MERCEDESU (VIDEO)

Za sve postoji vreme i mesto, a ovom mladom, glavnom akteru sigurno još uvek nije došlo vreme da se bavi ovakvim stvarima, smatraju neki...

Objavljeno:

Svi znamo da na internetu nema čega nema, sve što zamislite, ako se dovoljno potrudite, pronaći ćete pre ili kasnije. Na žalost novi trend je da na tim bespućima world wide web-a ima najviše budalaština, pa je tako i ovo jedna od njih – "Burnout" iliti paljenje guma na automobilu.

Za sve postoji vreme i mesto, a ovom mladom, glavnom akteru sigurno još uvek nije došlo vreme da se bavi ovakvim stvarima. Na žalost o ovom videu nemamo mnogo informacija osim da je snimljen u Kaliforniji (SAD) i da je otac dao svom devetogodišnjem sinu da vozi Mercedesa, i to model C63 AMG, a što je najgore, dozvolio mu je da pali gume.

Sama činjenica da otac uči svoje dete (ovih godina) i nije baš neki najbolji primer, pogotovo što su kao lokaciju izabrali ne toliko osamljeno mesto, pošto se u jednom trenutku na snimku vidi kako prolaze drugi automobili pored, ali su bili toliko pametni pa nisu izabrali baš otvorenu ulicu. Koliko je ova radnja “ilegalna” spominje i sam dečakov otac nakon što je spomenuo njegove godine i činjenicu kako mu sin nema vozačku dozvolu (kako bi i mogao imati s toliko godina).

BONUS VIDEO: KAKAV POMAHNITALI VOZAČ! Dok je čovek točio gorivo na pumpi, on se zakucao u njega strahovitom brzinom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Automobili.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.