UŽAS! Ovo su 10 NAJGADNIJIH STVARI pronađenih u LJUDSKOM TELU (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Facts Verse

da se naježiš

UŽAS! Ovo su 10 NAJGADNIJIH STVARI pronađenih u LJUDSKOM TELU (VIDEO)

Zgrozićete se kada saznate šta je sve ljudima izazivalo bol, a operacijama je utvrđeno o čemu se tačno radi
Objavljeno: 17:00h

6. Crvi u uhu

Starica (92) u jednom domu za stara lica, stalno je češala uvo. Mislili su da se radi o upali koju je često imala zbog proširenog ušnog kanala.Međutim, pošto simptomi nisu prestali ni nakon terapije antibioticima, odvedena je u bolnicu. Tamo su u njenom uhu pronašli 57 crva koji su tu živeli - a pretpostavlja se da ih je izlegla muva koja je uletela u uvo starice.

7. Crvi u oku

Vrsta muve svoja jaja polaže u druge insekte, poput komaraca, koji ih potom mogu preneti na ljude koje ubodu. Larva se razvija oko osam nedelja, nakon čega dolazi do pucanja kože. Neki od slučajeva bili su na očnim jabučicama i drugim nezgodnim mestima.

8. Pantljičara u mozgu

Kao u TV seriji dr. Haus, kod jednog muškarca je otkriveno da su uzroci epileptičnih napada, gubitka pamćenja i glavobolja pantljičare u mozgu.

foto: Printscreen/youtube/Facts Verse

9. Sperma lignje u ustima

Jedna je žena uživala je u sirovim lignjama sve dok nije osetila nešto neobično na svom jeziku. Naime, zagrizla je vrećicu u kojoj se nalaze spermatozoidi tog glavonožca, a oni su prodrli kroz vlažnu membranu njenog jezika, obraza i zubnog mesa. Doktori su hirurški morali da odstrane 12 neobičnih oblika organizama iz nje.

10. Drugi čovek u telu

U velikom broju slučajeva, doktori su sumnjali na tumor kod pacijenata ali se zapravo se radilo o njihovim "parazitskim blizancima" - ostacima kostiju, noktiju i kose. Do ovog poremećaja dolazi već u materici, ali se problem javlja ako se to tkivo poveže na krvotok, kao što je slučaj kod jednog muškarca gde je njegov brat narastao toliko da mu je skoro zgnječio prsnu kost.

(Espreso.co.rs/Express.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.