ONE SU VODILE JAVNU KUĆU IZ PAKLA: Silovane, drogirane, izgladnjivane... Samo JEDNA žena je uspela da se spase! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/JmesMiy

jezivo

ONE SU VODILE JAVNU KUĆU IZ PAKLA: Silovane, drogirane, izgladnjivane... Samo JEDNA žena je uspela da se spase! (VIDEO)

Sestre Karmen i Maria su prvo vodile bar koji je ubrzo prerastao u stravičan bordel iz kojeg nije bilo izlaza
Objavljeno:

Obilazile su siromašna sela i mladim, zgodnima devojkama nudile posao spremačica i konobarica. Naivne devojke koje su maštale o životu u velegradu nisu ni slutile da ih čeka posao prostitutki.

Posao je cvetao, nevine, najlepše devojke, sestre su "čuvale" za lokalne glavešine, ostale su silovali i zastrašivale raznim metodama, a "radnice" su bile pod strogim nadzorom sestara koje su ih prisiljavale da uzimaju kokain i heroin.

Devojke koje su jednom došle u "bordel iz pakla" nisu više nikad izašle iz njega - trudnice su morale da pobace, a one koje nisu htele da rade izgladnjivale su do smrti. Sahranjivale su ih u dvorištu, kao i neposlušne mušterije.

Tek 1964. jedna od devojaka uspela je da pobegne iz bordela. Katalina Ortega je, u pratnji majke, došla u policiju.

Odmah je pokrenuta istraga, pronašli su tela 80 žena, 11 muškaraca i nekoliko fetusa. Tokom mučnog suđenja devojke su optužile sestre da su ih prisiljavale na satonizam, seksualne odnose sa životinjama i ubistva. Svaka od sestara je dobila po 40 godina zatvorske kazne. Delfina je umrla u zatvoru 1968. kad joj je na glavu pala kanta puna cementa. Carmen je umrla u zatvoru od raka.

(Espreso / Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.