DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI SLUČAJ NA SVETU? Zatrudnela posle oralnog seksa!
Foto: AP

fenomeni

DA LI JE OVO NAJBIZARNIJI SLUČAJ NA SVETU? Zatrudnela posle oralnog seksa!

Retki slučajevi trudnoće zaprepastili su cele timove lekara i ušli u anale medicinskih misterija
Objavljeno: 14:52h

Trudnoća nakon analnog seksa:

Za svako pravilo postoji i izuzetak, a to je definitivno slučaj koji je ispričao urolog dr. Brajan Stiksner u Atlantik Sitiju.

- Još dok sam bio student video sam nezamisliv fenomen. Tada sam još mislio da je to stvarno nemoguće. Imali smo pacijentkinju rođenu sa retkim medicinskim stanjem spojenih intimnih otvora.

- Još u ranoj trudnoći, dok je fetus vrlo malen, oko pete ili šeste nedelje začeća, mokraćni, rektalni i vaginalni kanal se nisu razdvojili. To znači da su urin i fekalna materija izlazili kroz isti otvor. - ispričao je.

- Ovo stanje javlja se kod jedne od 50.000 beba i može se promeniti operacijom - jednostavno se odvoje tri različita kanala i zašiju. Dok je bila devojčica, našu pacijentkinju u podvrgli toj operaciji, međutim - nije uspela. Stvorila se fistula i u njenom slučaju maternica se povezala s rektumom, a vagina je bila "slijepa ulica", objasnio je dr. Stiksner.

Pacijentkinja to nije znala, pa je tako i nesvesno rizikovala trudnoću analnim seksom. Doktoru je tokom pregleda rekla kako je pre trudnoće imala isključivo analni seks, i da je ipak ostala trudna. Nekoliko meseci kasnije porođaj je izvršen carskim rezom koji je bio jedina opcija.

- Nakon serije ultrazvuka zaključili smo da je jedini način na koji je mogla ostati trudna doista analnim seksom - ispričao je doktor koji je bio u čudu, kao i uostalom ceo bolnički tim. (Espreso.co.rs / Express.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.