STARLETA PROGOVORILA O VRUĆEM SKANDALU IZ PLEJBOJ VILE: Postojala su STROGA pravila, SE*S je bio svakodnevnica
Plejboj, Foto: Profimedia

au!

STARLETA PROGOVORILA O VRUĆEM SKANDALU IZ PLEJBOJ VILE: Postojala su STROGA pravila, SE*S je bio svakodnevnica

Neverovatna priča iz Plejboj vile

Objavljeno:

Starleta i model Džena Bentli je godinu dana živela u Plejbojevoj vili sa Hju Hefnerom. Ona je u vili bila između 2007. i 2008., a iskustvo je opisala kao "ostvarenje sna".

“Prilično sam sigurna da su nad nama sproveli dosta stroge provere jer je trebalo da budu sigurni da niste serijski ubica. Mislim, iako smo imali policijski čas u 21 sat, nismo bili zatvorenici. Ako ste propustili policijski čas, spavali biste na travnjaku. Bili su vrlo strogi oko toga", rekla je za Jam Press još 2021.

Džena Bentli
foto: Profimedia

"I nije nam bilo dopušteno da imamo momke, čak je i upoznavanje momaka bilo momentalno izbacivanje. Bila je to prava Barbi igraonica… tamo su bili radnici koji su kuvali i čistili. Postojao je telefon koji smo zvali 'Dial-a-Dream' jer ste mogli da pritisnete 0 i tražite šta god želite, u bilo koje doba dana ili noći".

Bentli kaže da se nikada nije seksala s velikim šefom Hefnerom, iako ga je jednom ulovila na delu.

Hju Hefner
foto: Profimedia

“Hju Hefner je u svojoj kući imao samo tri glavne sobe za svoje službene devojke i žene, a mi ostali smo živeli u Bunny House", prenosi LadBible.

Još jedna starleta i bivša manekenka koja je iskusila život u Plejbojevoj vili bila je Kejti Prajs. U podkastu Džejmija Lenga, Prajs je otkrila što je doživela dok je tamo živela - a obožavatelji su ostali šokirani.

Rekla je: “Bila sam u sobi dok se odvijala akcija, sve sam videla. Ne, nisam se seksala s Hefom jer bih se osećala kao da se seksam sa svojim dedom."

BONUS VIDEO:BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

00:53

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

(Espreso/kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.