POHOTNA PROFESORKA OPSEDALA MALOLETNOG UČENIKA, A MUŽ JE BRANI: Jeziv NAGON je opravdala OVAKO (VIDEO)
Britani Zamora, Foto: Printscreen/youtube/moneypwrcrime

užas

POHOTNA PROFESORKA OPSEDALA MALOLETNOG UČENIKA, A MUŽ JE BRANI: Jeziv NAGON je opravdala OVAKO (VIDEO)

Nastavnica je u tom momentu imala 28 godina a zlostavljala je učenika od 13.

Objavljeno: 10:36h

Britani Zamora (30), bivša nastavnica iz Feniksa u Arizoni, koja je spavala sa trinaestogodišnjim učenikom, osuđena je na 20 godina zatvorske kazne nakon što je priznala krivicu.

Naime, učenikovi roditelji prijavili su direktoru škole da su pronašli prepisku između nastavnice i sina koja dokazuju da su njih dvoje više puta imali polni odnos.

Nastavnica je u tom momentu imala 28 godina a zlostavljala je učenika od 13. Čak je na sudu ona njega okarakterisala kao "opsednutog".

U prepisci je nađeno da mu je slala svoje golišave fotografiji i njega je pitala da li on želi njoj da pošalje fotografije svojih genitalija.

Uprkos tome, službenici tvrde da ova ozloglašena nastavnica napastvuje i zatvorenike i kad ima priliku da im pruža svoje seksualne usluge.

Zamora je završila iza rešetaka nakon što je priznala krivicu za seksualni odnos s maloletnim učenikom, zlostavljanje deteta. Slala je gole fotografije svojoj žrtvi. Zatim sa njim opštila u učionici i zamolila drugog učenika da bude stražar. Drugi učenik je navodno policiji ispričao da je svedočio seksualnim činima između Zamore i žrtve te da je i njemu odvratna učiteljica slala svoje gole fotografije.

Nakon školske priredbe, navodno se dogodio još jedan seksualni čin - čak je dodirivala dete dok su učenici gledali video u učionici.

Zamora je naposletku uhapšena nakon što su užasnuti roditelji žrtve otkrili da ga je obasipala porukama seksualne prirode.

Detetu je govorila da postaje "svakim danom privlačnije" i dodavala: "Želim te svaki dan, bez ograničenja vremena".

Roditelji su takođe tvrdili da ih je kontaktirao njen suprug Danijel koji ih je molio da ne prijave njegovu ženu jer je "napravila grešku". Izjavio je "Nemojte da joj zamerite, možda se zaljubila".

Britani je navodno sa učenikom imala seks u 3 navrata, a 2 puta mu je pružila oralni seks, jednom u učionici i jednom u svom autu.

"Kad bih mogla da dam otkaz i imam seks s tobom po ceo dan, to bih učinila" napisala mu je između ostalog, u porukama koje su razmenjivali.

Roditelji su tražili maksimalnu kaznu zatvora od 44 godine, a tokom suđenja su strahovali da će Zamora dobiti nižu kaznu jer je mlada i lepa. Nastavnica je, inače, uhapšena u martu 2018. godine i dobila je 20 godina zatvora.

BONUS VIDEO:SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

(Espreso/stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.