BEOGRAĐANIN OPISAO KAKO MU IZGLEDA ŽIVOT SA ZMIJAMA: Ono što RADI SA NJIMA, ZGROZIĆE MNOGE U SRBIJI (FOTO)
Zmija, Foto: Printscrenn/ Instagram/ reptilia_odgajivacnica_zmija

NE BISTE SE USUDILI

BEOGRAĐANIN OPISAO KAKO MU IZGLEDA ŽIVOT SA ZMIJAMA: Ono što RADI SA NJIMA, ZGROZIĆE MNOGE U SRBIJI (FOTO)

Predrag Radosavljević drži uzgaivačnicu reptila u Beogradu

Objavljeno: 11:48h

Ne biste se usudili da budete ovaj čovek, uzgaja zmije već 25 godina i ima svoju uzgaivačnicu. Evo kako život sa zmijama izgleda Predragu Radosavljeviću.

Prvu zmiju uhvatio sam sa devet godina nije bila otrovnica, bila je belouška. Krišom sam je doneo kući, ali brzo sam je vratio u prirodu. Tada mladi devetogodišnji dečak, a sada već odrastao čovek Predrag Radosavljević, razvio je ljubav prema ovim na prvi pogled strašnim životinjama. Sa sigurnošću se može reći da je on danas jedan od najvećih uzgajivača i poznavalaca ovih reptila. U podrumu njegovog porodičnog doma živi tri stotine gmizavaca, ljudi ih se boje, ali kako kaže ko god je bio u strahu oslobodio se nakon posete njegovoj uzgajivačnici.

- Ovim hobijem bavim se dugih 24 godina, tada sam kupio svoju prvu zmiju - loptastog pitona. On je bio iz Afričke divljine i bilo je teško adaptirati ga na život u zatočeništvu. Imao je mnogo parazita, nije hteo da jede, ali, uspeo sam vremenom da saznam kako mu pristupiti. Tada se sve promenilo, počeo je da uzima hranu i vodu, a ja sam bio oduševljen što sam uspeo da pripitomim takvu životinju. Posle par godina uspeo sam da razmnožim prve mladunce, što je moglo da znači samo jedno da je od tada zvanično otpočeo uzgoj egzotičnih gmizavaca - započinje priču Radosavljević.

Dok mnogi ne mogu ni da pogledaju na slici zmiju, a kamoli uživo Predragova deca od ranog detinjstva igrala su se sa njima, kao da je to najuobičajniji kućni ljubimac. Ispričao nam je anegdotu koja je svakoga nasmejala, a koja je, ujedno, bila poruka svim ljudima da ih se ne bi trebalo plašiti.

MISLILA DA NIKO NE SNIMA! Kamera UHVATILA HIT reakciju voditeljke u programu UŽIVO! Prepala se od PITONA:

00:14

MISLILA DA NIKO NE SNIMA! Kamera UHVATILA HIT reakciju voditeljke u programu UŽIVO! Prepala se od PITONA!

(Espreso/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.