MONSTRUM: Dve godine je TUKAO i SILOVAO svoju devojku i time se HVALIO na internetu!  (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Tari Taribo 's blog

bez komentara

MONSTRUM: Dve godine je TUKAO i SILOVAO svoju devojku i time se HVALIO na internetu! (FOTO)

Kad se Atlanta odlučila da se suoči s njim i rekla mu da će ga ostaviti, postao je nasilan. Naime, zapretio joj je snimkom na kom ju je silovao dok je spavala, a koji je sam snimio
Objavljeno: 16:43h

Međutim, kraj ovoj agoniji počeo je da se nazire jedne večeri kad je Atlanta odlučila da pobegne dok je Halil spavao. Nažalost, on je uspeo da je uhvati dok je ulazila u taksi kada ju je opet napao i ubo nožem u blizini kuka. Atlanta je posle tog napada skupila hrabrosti, bivšeg dečka prijavila policiji i on je uhapšen.

Ali Halilova moć nad njom bila je prevelika pa je ona ubrzo povukla prijavu i promenila iskaz nakon čega je zlostavljač pušten u julu 2014. godine. Tada joj je poslao snimak na kom je siluje kako bi opet pokušao da je uceni, na šta mu je ona uzvratila fotografijama modrica i ogrebotina koje joj je on zadao.

Halil joj je posle svega na svoj način pokazao da se nimalo ne boji njenih postupaka. Da je tukao svoju bivšu devojku, koja je majka dvogodišnjeg sina, Halil je sam pokazao na Fejsbuku.

- Ovo je devojka koju sam varao i tukao svaki dan dve godine - napisao je na društvenoj mreži uz njene fotografije.

Atlanta je tada prekinula sve kontakte s njim, a onda ga je jedan dan nakon posla zatekla kako leži na krevetu u njenoj kući. Čim ga je videla počela je da beži i istrčala na ulicu gde ju je onda napao usred dana, a komšije su odmah pozvale policiju.

U aprilu ove godine Halil je osuđen na 19 godina i osam meseci zatvora.

(Espreso.co.rs/jutarnji.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.