OVO JE BAŠ IZNENAĐENJE: Pogledajte pored koga je sahranjena Isidora Bjelica u Aleji zaslužnih građana
Isidora Bjelica, Foto: Luka Šarac, Ilustracija: Emilija Jovanović

VEČNA JOJ SLAVA

OVO JE BAŠ IZNENAĐENJE: Pogledajte pored koga je sahranjena Isidora Bjelica u Aleji zaslužnih građana

Ovde će joj biti večno konačište

Objavljeno: 10:21h

Posle osam godina duge borbe sa kancerom, srpska književnica Isidora Bjelica preminula je u sredu veče u teškim mukama.

Ona je, kako Alo saznaje, poslednjih dana života bila priključena na veštačko disanje i bilo je pitanje trenutka kada će njeno izmučeno telo izgubiti borbu.

Bjelica se i sama molila bogu da je, kako je rekla, uzme u njegovo Carstvo, jer nije osećala da može da nastavi život u mukama koje je trpela zbog kancera.

Kako "Alo!" ekskluzivno saznaje, srpska književnica danas će biti sahranjena u Aleji zaslužnih građana i to na grobnom mestu pored političara Olivera Ivanovića, koji je ubijen 16. januara 2018. godine iz vatrenog oružja u Severnoj Mitrovici.

Isidora Bjelica
Isidora Bjelica foto: printscreen

Ekipa "Alo!" obišla je Aleju dan pred Isidorinu sahranu, gde nam je jedan od zaposlenih otkrio da će Bjelica zaista biti pokopana pored Ivanovića.

- Danas smo kosili travu oko parcela i pripremali sve za sahranu. Sutra ćemo otvoriti ploču i izgravirati ime, godinu rođenja i godinu smrti, a onda ćemo je nakon sahrane zatvoriti - rekao nam je jedan od zaposlenih kojeg smo tu zatekli i potvrdio da će Isidora biti sahranjena pored Olivera Ivanovića.

Sin pokojne književnice Lav Grigorije Pajkić za "Alo!" je rekao da će sahrana njegove mame biti u najužem krugu porodice i prijatelja.

- Znam da je veliki broj ljudi voleo moju mamu, ali s obzirom na stanje u državi i pandemiju koronavirusa, okupiće se samo članovi porodice, a svi oni koji budu želeli da obiđu njeno grobno mesto, mogu to da urade i kasnije. Moramo da vodimo računa da se niko ne zarazi - rekao je Lav za "Alo!".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.