TEHNO DIVA Ovog vikenda BG čeka bezvremensko putovanje zvukom! (FOTO) (VIDEO)
Foto: promo

partijanje

TEHNO DIVA Ovog vikenda BG čeka bezvremensko putovanje zvukom! (FOTO) (VIDEO)

Ikona tehno zvuka u Beogradu!
Objavljeno: 16:10h

Malo je reći da je Kruseova dugogodišnji sinonim za techno, iako u svojim 40tim, i dalje se smatra jednom od najbitnijih i najvećih nemačkih DJica svetske scene. Svojom muzikom stalno privlači novu publiku i mlađe generacije, zbog čega je često viđen gost velikih festivala i kultnih svetskih klubova. Klub Berghain, Space Ibiza, Amnesia Ibiza, Egg London, Time Warp, Melt Festival, Eastern Electrics UK, Ultra Music Festival u Majamiju i Južnoj Americi, Sonus, Awakenings ADE I SEMF su samo neki od njih.

foto: promo

Već dvadeset i pet godina na sceni ova Nemica i dalje ima jasnu viziju muzike i zato njeni nastupi često odvode u bezvremensko putovanje zvukom, a vi je možete čuti u Depo Magacinu 10. Decembra!

Još jedna prilika za prave ljubitelje tehno zvuka da dodju, uživaju i usmere svu svoju pozitivnu energiju na dancefloor. Pult sa nemačkom tehno divom u subotu će deliti privilegovani Alexandar Ivković, Mihajlo i Ilija Đoković

a ulaznice za ovaj techno spektakl zakazan za 10. decembar možete kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i GIGS TIX-a po ceni od 1200 dinara odnosno 1600 za VIP.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.