DUŠKO TOŠIĆ OPČINIO MLADU POLITIČARKU ANU GROZDANOVIĆ! Šokirala sve izjavom da je njen TIP MUŠKARCA, a tek OVO!
Foto: Instragram/AnaGrozdanovic, Instagram/DuskoTosci

zaintrigirala

DUŠKO TOŠIĆ OPČINIO MLADU POLITIČARKU ANU GROZDANOVIĆ! Šokirala sve izjavom da je njen TIP MUŠKARCA, a tek OVO!

- Tom čoveku se vidi u očima da je duša mila, ali na žalost takvi su uvek tuđa sređa samo ne svoja. - istakla je mlada političarka apropo Duška Tošića.

Objavljeno: 14:47h

Poznato je da je jedna od najlepših domaćih političarki, a ujedno i najpoželjnijih, slobodna i već duže vreme solo, te shodno tome često se spekuliše i nagađa ko bi to mogao da osvoji srce i pažnju Ane Grozdanović, a mislimo da nam je indirektno u današnjem intervjuu to i sama priznala.

Ana Grozdanović
foto: Privatna arhiva

* Nedavno si raskinula dugogodišnju vezu. Da li si spremna da se ponovo upustiš u neku ljubavnu romansu i šta ti je najbitnije kod snažnijeg pola. Kakav je tvoj tip muškarca i na osnovu čega neko može da te osvoji?

- Pre svega, želim svima unapred da čestitam Novu godinu, puno uspeha, zdravlja, ljubavi i bogatstva. A što se tiče muškaraca, privlači me neko poput Duška Tošića, jer on je frajerčina. - istakla je Grozdanovićeva na samom početku, i moramo priznati, uspela je i nas da zatekne i šokira, a onda nastavila da ga obasipa mnogobrojnim komplimentima, a mi smo je upitali, zašto baš Tošić?

Duško je pravi primer mladim momcima koji vole fudbal, a i ženama kakvog muškarca treba da izaberu"

Duško Tošić
foto: instagram/duskotosic

- Tako što Duško treba da bude primer svakom muškarcu, a i fudbaleru... u ponašanju, odmerenosti, oblačenju, u posvećenosti u onom što voli. Tom čoveku se vidi u očima da je duša mila, ali na žalost takvi su uvek tuđa sređa samo ne svoja. Mogla bih do sutra lepo da govorim o takvom muškarcu poput njega. Duško je dokaz da gospodin mangup postoji bez da ga upoznaš. Svaka mu čast, jer to je pravi primer mladim momcima koji vole fudbal, a i ženama kakvog frajera treba da izaberu. - naglasila je članica glavnog odbora SPS-a, a zatim dodala da je i Dragan Stojković Piksi donekle zaslužan za njihov uspeh i popularnost u medijima i javnosti:

- Svi fudbaleri koji se aktivno bave fudbalom doživljavaju veliku slavu zahvaljujući našem selektoru Piskiju (prim. aut. Dragan Stojković Piksi) koji je ponos našeg grada, iz kojeg i ja između ostalog dolazim. On ih je učinio da svu svi uspešni i dobri ljudi. - zaključila je Ana za Espreso, a nema sumnje da će ova njena izjava naići na veliki odziv javnosti, a sa druge strane i zaintrigirati sve.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

14:25

Espreso Interjvu: Ana Grozdanović

(Espreso/E.B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.