"TETKA, DA VIDIŠ ŠTA JE ANA URADILA" Sin mlade političarke je KRIŠOM SNIMAO, a onda se desilo nešto NEOČEKIVANO!
Foto: Instagram

SVE NASMEJALI

"TETKA, DA VIDIŠ ŠTA JE ANA URADILA" Sin mlade političarke je KRIŠOM SNIMAO, a onda se desilo nešto NEOČEKIVANO!

- Tetka, da vidiš kako je Ana polomila sveću. - požalio se Anin sin tetki.

Objavljeno:

Članica glavnog odbora Socijalističe partije Srbije, Ana Grozdanović, u proteklom periodu je punila medijske stupce i privlačila veliku pažnju medija zbog svog govora, a sada je sve nasmejala njena mala nezgoda, koju je između ostalog, usnimio njen sin i za kratko vreme postala je viralna na društvenim mrežama.

Obzirom da je jako malo vremena ostalo do Nove godine, zgodna Grozdanovićeva rešila je svoj dom pretvori u pravu prazničnu čaroliju, i krene sa ukrašavanjem, a onda se neočekivano desio mali peh. Naime, ona je u toku sređivanja svog ambijenta polomila sveću, a njen sin je to brže - bolje iskoristio kako bi se "požalio" tetki, a mnogima je to bilo jako simpatično i duhovito.

- Tetka, da vidiš kako je Ana polomila sveću. - rekao je Anin sin Vasilije i tim putem izazvao pregršt smešnih reakcija, dok je njena sestra odmah reagovala rečima "Strašno, strašno" uz emotikon smeha, a onda su nastavili njih dvoje da uživaju u ukrašavanju.

Ono što možemo zaključiti je to da je, i pored male nezgode koja se desila sa svećima, Grozdanovićeva svoj omiljeni kutak pripremila za praznike koje slede i preobratila u pravu novodišnju bajku.

Osim toga, mnogi su komentarisali kako Ana Grozdanović izgleda savršeno i bili oduševljeni njenom vitkom figurom. Ona je bila u uskim crnim helankama i topu iste boje, i tom prilikom dodatno istakla svoje pozamašne atribute i odličnu figuru,a nije ni čudo što slovi za jednu od najlepših političarki na našim prostorima. Mada, ona se previše ne osvrće na ljubavne ponude, već sledi svoj politički cilj i svako slobodno vreme koristi da kvalitetno provede sa svojim naslednikom.

1 / 5 Foto: Instagram

Bonus video:

00:06

Ana Grozdanović , kutak u kući

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.