ŽESTOKA SVAĐA SRS I DVERI: ŠAROVIĆ: Doveo si ustašu! OBRADOVIĆ: Gotovina je Šešeljev prijatelj!
Foto: Fonet, Stefan Jokić

cirkus se nastavlja

ŽESTOKA SVAĐA SRS I DVERI: ŠAROVIĆ: Doveo si ustašu! OBRADOVIĆ: Gotovina je Šešeljev prijatelj!

Obradović je optužio radikale da šuruju sa Aleksandrom Vučićem, da bi mu Šarović uzvratio da je doveo "ustašu” u parlament
Objavljeno:

Raspravu o amandmanima na set pravosudnih zakona u Skupštini, danas je obeležila žestoka svađa šefa poslaničke grupe Dveri Boška Obradovića i poslanika SRS Nemanje Šarovića.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Obradović je optužio radikale šuruju sa Aleksandrom Vučićem, da bi mu Šarović uzvratio da je doveo "ustašu” u parlament.

- Kako to SRS zaboravi Aleksandra Vučića uvek kada treba opoziciono da nastupi, a seti se nas drugih iz opozicije. Napadati opoziciju, to može da radi neko ko je samo u dogovoru sa Aleksandrom Vučićem i SNS. Nema drugog obrazloženja - rekao je Obradović.

foto: Espreso

On je istakao da Dveri nikada nisu napadale SRS, ali da zato radikali napadaju “ničim izazvani”.

Šarović je Obradoviću odgovorio da ima problem sa istinom i da kada mu neko “saspe istinu u oči” on viče “Upomoć”, poručivši mu da nije “sveta krava, pa da ne može da mu se kaže istina”.

- Ja sam rekao da ste doveli ustašu, Ivana Pernara u Narodnu skupštinu. Vi, umesto to da odgovorite, vi pričate o nekakvom dogovoru radikala sa Vučićem. A ko je to bio žešći protivnik režima Aleksandra Vučića? Mi, radikali koje hapse - rekao je Šarović.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.