VUČIĆ STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Preti mi jedan od najopasnijih kriminalaca u regionu! (FOTO)
Foto: Beta

iskreno!

VUČIĆ STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Preti mi jedan od najopasnijih kriminalaca u regionu! (FOTO)

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić otkrio je u za 'Globus' da prima pretnje, ali da se ne boji za svoj život već samo za život svoje porodice... U velikom intervjuu Vučić je govorio o odnosima između Srbije i Hrvatske, situaciji u regionu ali i slučaju 'Jajinci'...
Objavljeno:

Odgovarajući na pitanje o kontaktima sa hrvatskim premijerom, Andrejem Plenkovićem, Vučić je otkrio da su njih dvojica već imali priliku da razgovaraju.

foto: Profimedia

- Plenković i ja smo, ako smem to reći a da se on ne naljuti, razgovarali nekoliko puta. Odlično smo se razumeli u svim drugim pitanjima, samo se nismo doticali pitanja Srbije i Hrvatske. Razgovarali smo i o Evropi i o Americi, ali o Hrvatskoj i Srbiji nije bilo ni jedne rečenice - rekao je Vučić.

Na pitanje kad se može očekivati njihov prvi zvanični susret, srpski premijer je odgovorio:

- Andrej Plenković uvek je dobrodošao u Beograd. U novom hrvatskom premijeru vidim jednog pristojnog, ozbiljnog i odgovornog čoveka koji ima svoj, ne uvek pozitivan, ali svoj stav o Srbiji. Cilj mi je da imamo bolje odnose. Ako možemo, super, ako ne možemo, hajde da nemamo gore - istakao je Vučić.

(Espreso.co.rs / Globus)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.