FBI je ubeđen da postoji JOŠ JEDAN TITO! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

POSTOJE i dokazi!

FBI je ubeđen da postoji JOŠ JEDAN TITO! (FOTO)

Čovek koji se predstavljao kao maršal Josip Broz Tito zapravo nije pravi Tito. To je ruski agent koji je preuzeo Titov identitet nakon što je pravi Josip Broz nestao u Rusiji 1937.
Objavljeno:

Između ostalog, Markul tvrdi da je Josip Broz bio visok oko 180 centimetara, dok je ovaj "lažni" bio visok tek 160 cm. Markul je takođe rekao da je čovek koji se u pedesetima njemu predstavljao kao Tito govorio s blagim ruskim naglaskom i da je dosta blago govorio.

Pravi Tito govorio je odrešito i oštro. Markul tvrdi da je pravi Tito bio dosta bolešljiv i da je imao tuberkulozu te je nestao u Rusiji 1937. godine.

Krajem dvadesetih godina, Markul tvrdi da je razgovarao s pravim Titom u Jugoslaviji, a nedugo nakon "nestanka" opet su se sreli, ali ovog puta u Parizu.

Markulova sestra ima slično mišljenje

Nakon prijema kod Maršala 1953. godine, Marijan je posetio udatu sestru u Zagrebu. Poveli su razgovor o tome je li Tito onaj pravi i složili su se da nije, barem je tako govorio Markul.

Sestra je rekla da i ona i muž žive u uverenju da je Tito u Užičkoj 15 bio obični prevarant. Markul je dodao i da njegov otac Ivan Markul ima slično mišljenje.

Ivan Markul i Josip Broz radili su u istom gradu, a Ivan je bio uveren da maršal u Beogradu nije bio isti kao drug Tito - sekretar komunističke partije u Jugoslaviji.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.