FBI je ubeđen da postoji JOŠ JEDAN TITO! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube

POSTOJE i dokazi!

FBI je ubeđen da postoji JOŠ JEDAN TITO! (FOTO)

Čovek koji se predstavljao kao maršal Josip Broz Tito zapravo nije pravi Tito. To je ruski agent koji je preuzeo Titov identitet nakon što je pravi Josip Broz nestao u Rusiji 1937.
Objavljeno:

Marijan Džon Markul 20. aprila 1955. godine ušao je u kancelariju FBI-a u Los Anđelesu i ispričao šokantnu priču.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čovek koji se tada predstavljao kao maršal Josip Broz Tito zapravo nije pravi Tito. To je ruski agent koji je preuzeo Titov identitet nakon što je pravi Josip Broz nestao u Rusiji 1937. godine, stoji u dokumentu FBI-ja s početka maja 1955. godine.

NE SVIĐA MI SE KAD ME ZOVU VAŠKA ILI VUČIĆEV MEGAFON: Đuka brutalno iskreno o svemu! (VIDEO)

Marijan Markul rođen je u Livnu 1909. godine, u SAD se doselio 1936. a državljanstvo je dobio nakon što je dve godine služio u američkoj vojsci.

Dokument agenata FBI-a

U dokumentu sastanka agenata FBI-a i Markula stoji da je Markul posetio Jugoslaviju 1953. godine i u dva navrata se susreo s Titom.

Prvi sastanak je trajao oko sat vremena, a tom prilikom je primetio da maršal Tito ima po pet prstiju na svakoj ruci. Markul tvrdi da je pravi Tito izgubio srednji prst i kažiprst leve ruke.

Dodao je da je Tito s kojim je razgovarao 1953. bio obrazovan i odlično je svirao klavir. S druge strane, pravi Tito je bio neobrazovan, i koliko je Markul znao, nije znao da svira klavir.

foto: Profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.