ISTINA O ŠVALERU MIRE MARKOVIĆ: Crn, markantan, opasan, ali nije završio nimalo slavno! (FOTO)
Foto: Profimedia

varala slobu?

ISTINA O ŠVALERU MIRE MARKOVIĆ: Crn, markantan, opasan, ali nije završio nimalo slavno! (FOTO)

Ljubav pokojnog predsednika SRJ Slobodana Miloševića i njegove supruge Mire Marković rodila se još u njihovih gimnazijskim danima i trajala do samog kraja, ali izgleda da nije sve bilo tako idilično kako smo mislili...
Objavljeno:

Zbog njega je Sloba zaplakao pred Hag: Mali Marko danas je kršan momak i uopšte ne liči na dedu, nego je isti... (FOTO)

Na današnji dan '97 godine ispred zgrade Beopetrola, ubijen je Zoran Todorović zvani Kundak, Mirin najbolji prijatelj.

Od svih političkih ubistava za vreme Slobine vladavine, ovo je svakako bilo sa najbizarnijim motivom, jer je prema navodima izvora iz istrage, Kundak ubijen zbog nezajažljive Slobine ljubomore, koji je mislio da ga njegova supruga vara sa Zoranom.

Ubistvo se dogodilo u vreme kada je Mira zbog promocije knjige bila u Indiji, pa je moguće da je Sloba ipak malo hteo da je poštedi bola za njenim voljenim.

A bolelo je sigurno, pa je Mira pesnički, kako joj i dolikuje, poslala oproštajno pismo koje je pročitano na Kundakovoj sahrani:

“Dragi Zorane, nikada nisam bila dalje od tebe i nikad ti nisam bila bliže. S juga Indije, iz Madrasa, nisam u stanju da dođem danas u Beograd i da se s tobom pozdravim poslednji put - ja, koja sam punih 15 godina tvoja najbolja drugarica. Ali ti šaljem poruke preko svih ovih planina i mora - ja se s tobom nikada neću rastati”, stajalo je u Mirinom pismu, koje je na kraju potpisano sa “Tvoja Mira”, a da li je zaista bila njegova plašimo se da nikada nećemo sa sigurnošću znati.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.