Vučić: Nezaposlenost ispod 12 odsto pre kraja mandata
Foto: Beta

novi cilj vlade

Vučić: Nezaposlenost ispod 12 odsto pre kraja mandata

- Pobeđujemo konkurenciju i zahvaljujući dobrim, marljivim i posvećenim ljudima - rekao je Aleksandar Vučić i ukazao da je za Srbiju veoma važno da svakog dana smanjuje nezaposlenost
Objavljeno:

Vučić je dodao i da je na sastancima sa predstavnicima te kompanije poručio da će Srbija dati mnogo bolje uslove od bilo koje zemlje u okruženju.

- Srećan sam što je Srbija pobedila i što Srbija sve češće pobeđuje konkurenciju u regionu. Pobeđujemo i zahvaljujući dobrim, marljivim i posvećenim ljudima - rekao je Vučić i zamolio predstavnike kompanije da razmišljaju i o ulaganju u ostale gradove, poput Kraljeva, Kragujevca i Jagodine.

foto: Fonet

Premijer je naglasio da će Srbija ponovo ponuditi za deset odsto bolje uslove od ostalih.

On je dodao da se ponosi što je Vlada u projekat sa Kromberg i Šubertom uložila kao podršku 9,5 miliona evra.

- Kada budete krenuli u regrutovanje ljudi, videćete da sm govorio istinu. Ovaj grad je prepun inženjera i mašinskih tehničara, radnika željnih da se dokazuju. Onda ćete brže-bolje tražiti sastanke za nove fabrike u nekom od drugih gradova Srbije - rekao je Vučić.

Srbija želi još nemačkih kompanija, zaključio je predsednik vlade i poručio da će Vlada svoj posao obaviti valjano i u interesu države, građana i investitora.

(Espreso.co.rs/ Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.