SPS nije ostao dužan Hadži Antiću! Čim je zagustilo pobegao si da piješ mohito i loviš sabljarke!
Foto: Nemanja Pančić

strujna kola

SPS nije ostao dužan Hadži Antiću! Čim je zagustilo pobegao si da piješ mohito i loviš sabljarke!

I kad se vratio, navode iz SPS, "dolazio je u partiju po pare za odbranu Miloševića koje je SPS obezbeđivao, kao i za pare za svoje knjige o Miloševiću
Objavljeno:

Vučić: Je li stvar u rušenju tri barake ili rušenju mene?

"Ono sto je najvažnije, sve pogrešne odluke Milošević je doneo pod uticajem te neformalne grupe moćnika, a ne na osnovu odluke partije, kao što je poništavanje lokalnih izbora 1996. godine, prevremeni predsednički izbori 2000", dodaju iz SPS.

Šešelj: Ne daj Bože da pobedi Klintonova, ona je karakondžula!

"Nije SPS imao veze sa Ćuruvijom, niti sa poništavnjem lokalnih izbora 1996. godine. Hadži Antić Struja besomučno laže kada tvrdi da je Partija stajala iza poništavanja izbora. Svi u SPS-u znaju da je to bila odluka koju je Miloševiću nametnula ta neformalna grupa moćnika. Socijalistička partija Srbije je sve preživela i izdržala, a gde je Hadži Antićeva klika, gde su oni koji su iskoristili i zloupotrebili Miloševića", navode iz SPS.

foto: Nebojša Mandić

"Vaše vreme je srećom prošlo", poručuju iz SPS Hadži Antiću.

Nekadašnji direktor i urednik dnevnog lista "Politika" Dragan Hadži Antić je za "Nedeljnik", govoreći o navodnoj rehabilitaciji Slobodana Miloševica, rekao da je reč o budalaštinama i da se bivši lider SPS danas koristi u političke svrhe.

- O sadašnjem rukovodstvu SPS sa Ivicom Dačićem na čelu mislim sve najgore. Milošević i ja smo ga otpisali još u Hagu. Milošević je tada za njega meni rekao da je ratluk. Dačić je doživljavan kao izdajnik.

Moj prijatelj Fidel Kastro je rekao kada je njegov brat Raul potpisao sa Obamom sporazum: "To je lepo, ali ja ništa ne verujem Amerikancima". Tako da ja ne verujem ovima iz SPS, posebno ne njihovom lideru - rekao je Hadži Antić.

(Espreso.co.rs / Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.