Naprednjak o čijem luksuzu svi pričaju izjavom o klečanju je prevazišao i Gašića! (VIDEO)
Foto: Fonet/FACEBOOK/IVAN-MARTINA ISKRA MANOJLOVI

Hit do hita

Naprednjak o čijem luksuzu svi pričaju izjavom o klečanju je prevazišao i Gašića! (VIDEO)

On je, na konferenciji koja je imala za cilj da odbrani Gašića optužio novinarku Zlatiju Labović da je namerno klekla da bi izazvala ministra
Objavljeno: 07:30h
foto: (FACEBOOK/IVAN-MARTINA ISKRA MANOJLOVIC)

- Snimak koji je preplavio društvene mreže karakteriše nekoliko ogromnih nelogičnosti. Nije praksa da se sa snimanjem otpočne dok se svi ne pripreme. Taj neformalni period se koristi da se oslobodi atmosfera. Zašto niko ne kaže da je gospođa Labović tako zauzela stav da su se i njene kolege zapitale "Šta ova ovo radi?". Pogledajte na snimku koliko je slobodnog prostora imala. Ona nije direktno isprvocirala ministra, ali bi voleli da znamo kako se naziva takav stav u žurnalistici. Kako bi se vi osećali da neko bude u tom položaju dok gledate pravo u kamere? - zapitao je Ivan Manojlović ali i nastavio:

- Da li je duboko potrešena gospođa Labović ta koja je samo dva dana posle događaja na svom Fejsbuk profilu postavila sliku na kojoj, nasmejana, pozira na groblju, sa stalkom za kameru na ramenima, uz komentar Idem putem... važnija sam od ministra. Ovako fabrikovane laži i podmetnute afere pojedinih medija imaju za cilj destabilizaciju države – tvrdio je tada Manojlović.

Od ove izjave se, pak, ogradila i centrala SNS ogradila, a Gašić je smenjen.

No, Manojloviću se ipak ovaj politički PR, izgleda, isplatio. Manojlović u Skupštini inače zarađuje 97.000 dinara mesečno, prijavio je posed šuma i njiva, kao i automobila koji se procenjuje na nekoliko desetina hiljada evra.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.