Pametni, dugmići, cigle, fiksni... Pitali smo koje telefone furaju naši političari i umrli od smeha!
Foto: Profimedia / Dragan Kadić / Marina Lopačić / Zorana Jevtić

Ajfon, samsung, nokija...

Pametni, dugmići, cigle, fiksni... Pitali smo koje telefone furaju naši političari i umrli od smeha!

Pored ogromnih plata koje primaju naši političari, skroz je logično da očekujemo da apsolutno prate trendove. Da li je baš tako?
Objavljeno: 16:14h

Sanda Rašković Ivić

foto: Dragana Udovičić

Gopođa Ivić je na naše pitanje i konstataciju premijera Vučića o ministrima koji imaju po par telefona, imala veom jasan odogovor.

- Ni meni nije jasno šta će im toliko, ali ako žele i mogu - neka ih. Što se meni tiče, šta da vam kažem. Imati dobar telefon nije deo mog ega. Imam neki stari model Samsunga i odlično me služi. Smartfon je u pitanju, ali sa starim operativnim sistemom. Bitno mi je da mogu da proverim mejl i da koristim Viber kad nisam u Srbiji - objašnjava Sanda za naš portal.

Boško Obradović

foto: Beta

Predsenik Srpskog pokreta Dveri rekao je da je još konzervativniji od premijera.

- Još sam staromodniji i konzervativniji. Koristim telefon marke Nokija. Nije čuveni 3310, već model još stariji od njega. Nema potrebe za skupim aparatima. Praćenje portala i vesti, kao i društvenih mreža ne radim ja, a pogotovu ne pomoću telefona. Imam tim ljudi koji se time bave - rekao je on.

Izgleda da visoke plate ne podrazumevaju i "svemirske" telefone. Bar kod nekih. Ipak, premijer nije jedini koji se i dalje služi "ciglom".

(M. Božinović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.