Vučić: Činićemo sve da se ne ponovi 1991. godina
Foto: Beta

stabilizacija odnosa

Vučić: Činićemo sve da se ne ponovi 1991. godina

- Istina je da mi imamo različite poglede na događaje iz prošlosti i teško ćemo ih menjati, ali upravo je zato važno da govorimo o odnosima u budućnosti - rekao je Aleksandar Vučić
Objavljeno: 22:59h

Dodik posle sastanka sa Nikolićem i Vučićem: Nastavljamo sa referendumom

- Želimo dobre odnose između Srba i Hrvata - ponovio je Vučić, primetivši da su takvi odnosi "uvek lekoviti". Naglasivši da će se dobra saradnja Srba i Hrvata u BiH nastaviti, Vučić je primetio da je to nešto "dobro i važno u vreme ne baš zavidne stabilnosti".

foto: Fonet

- Zahvljujem se prijatelju Aleksandru Vučiću. Da zaustavimo negativnu atmosferu da BiH uredimo po meri sva tri naroda i to možemo sa komunicirajući sa našim okruženjem - rekao je Ćović.

Vučić je naglasio da se nada i da će činiti sve da se ne ponovi situacija u regionu iz 1991. godine. Komentarišući izjavu predsednika Srpske demokratske stranke Mladena Bosića da ga mnoge stvari koje se dešavaju u regionu podsećaju na 1991. godinu, Vučić je kazao da će Srbija činiti sve da očuva mir i regionalnu stabilnost. - Nije ovo vreme u kom je Milošević uvodio sankcije Karadžiću, niti kada je Tadić pisao negativno o Dodiku - rekao je Vučić i dodao da su Srbija i Republika Srpska u najboljim mogućim odnosima i tako će biti i ubuduće, kao i da Srbija poštuje integritet BiH.

(Espreso.co.rs/ Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.