Mao Ce Tung je malo dete za njega! Srpski poslanik bi da uvede komunistički porez na luksuz iz moralnih razloga!
Foto: Stefan Jokić

kina pati za ovakvim kadrovima

Mao Ce Tung je malo dete za njega! Srpski poslanik bi da uvede komunistički porez na luksuz iz moralnih razloga!

Spremite se: odavno niste pročitali nešto besmislenije od predloga Dušana Pavlovića, poslanika Pokreta Dosta je bilo u Skupštini Srbije
Objavljeno: 15:06h

Isto tako, ako godinama štedite ili vam pak padne novac s neba i odlučite da otputujete na neko egzotično ostrvo, on bi vam to oporezovao.

Znači - da rezimiramo. OK je kupiti tonu hleba, tone margarina itd. Nije OK otputovati na Tajland, jer je to luksuz i bahatost, a za to se treba lupiti "packa". Kroz porez na luksuz iz moralnih razloga.

Sve to, da se pita Pavlović... I ne brinite, uzeo je u obzir i faktor sreće Jelene Karleuše.

Ko je kome skresao, a ko kome doakao? Šta se stvarno dešavalo na sastanku Vučića i Radulovića!

Da se on pita, štap po prstima udario bi fudbaleru Dušku Tošiću jer je on svojoj supruzi kupio automobil od 50.000 evra.

foto: Instagram/karleusastar

- Fudbaler Duško Tošić je svojevremeno svojoj supruzi za prvu godišnjicu braka kupio BMW Z4 od 50.000 evra. Pretpostavimo da je na to morao da plati porez na potrošnju od 50%. Ako i dalje nije u stanju da da više od 50.000 evra, on će sada morati da pokloni malo jeftiniju stvar (od oko 33.000 evra).

- Tošićeva supruga zbog toga neće biti manje srećna, jer je apsolutna suma koju je njen suprug potrošio za godišnjicu braka nepromenjena (a apsolutna suma koju je suprug spreman da izdvoji čini suštinu poklona) - piše u Pavlovićevom tekstu.

Dakle, iako je novac zaradio "preko", a troši ga u Srbiji, ovo ipak nije ok.

Ima tu još mesa...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.