PATRIJARH JE U TEŠKOM STANJU, VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Pre 55 minuta je intubiran, ostaje nam da se molimo
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen/Tanjug

ZDRAVSTVENO STANJE

PATRIJARH JE U TEŠKOM STANJU, VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Pre 55 minuta je intubiran, ostaje nam da se molimo

Na pitanje novinara o tome kakvo je stanje patrijarha Irineja, Vučić je rekao da se nalazi u teškom stanju

Objavljeno: 17:40h

Antiteroristička taktičko-pokazna vežba “Obruč 2020” počela je u 17 sati ispred Palate Srbija u Beogradu, a među prvima stigli su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, kao i direktor policije Vladimir Rebić.

Učesnici vežbe počeli su sa postavljanjem talaca ispred Palate Srbije kako bi uskoro pokazali kako se rešava talačka kriza.

U ovoj akciji angažovano je najbolje ljudstvo i najsavremenija tehnika. Specijalan vozila, dronovi sa kamerama najviše rezolucije, kao i termovizijske kamere služe za što efikasnije i bezbednije neutralisanje terorista i spašavanje života talaca.

Nakon uspešno izvedene akcije spasavanja talaca usled terorističkog napada, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se pripadnicima policije uz reči "vrlo dobro", na šta je gromoglasno odjeknulo "služimo Srbiji".

Nakon prikazane vežbe javnosti se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je čestitao na dobro obavljenom zadatku i dodao da su oni garant bezbednosti u Srbiji.

Patrijarh u teškom stanju

Na pitanje novinara o tome kakvo je stanje patrijarha Irineja, Vučić je rekao da se nalazi u teškom stanju.

- Bio je u mnogo boljem stanju pre 3-4 sata. Pre 45 minuta patrijarh intubira. Teško je bilo šta prognozirati. Naše je da se molimo bogu da se molimo za njegovo zdravlje. Reč je čoveku koji je svojim dobrim delima zadužio svoj narod.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.