PLAĆENI UBICA ČABA DER PRIZNAO POLICIJI: Dve mafijaške grupe ponudile su mi da UBIJEM VUČIĆA!
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i plaćeni ubica Čaba Der, Foto: Printscren

STRAVIČNO

PLAĆENI UBICA ČABA DER PRIZNAO POLICIJI: Dve mafijaške grupe ponudile su mi da UBIJEM VUČIĆA!

On je prošle godine u decembru priznao da je u januaru 2018. na Banovom brdu u Beogradu hladnokrvno ispalio hice u Nebojšu Markovića (37) koji je u tom trenutku iz gepeka vadio dečja kolica

Objavljeno: 17:45h

BEOGRAD - Plaćeni ubica Čaba Der danas je policiji u Budimpešti otkrio da je dobio ponudu od dve različite kriminalne organizacije s naših prostora da ubije predsednika Aleksandra Vučića, ekskluzivno saznaje Kurir iz krugova bliskih mađarskoj policiji.

Podsetimo, Čaba Der (39), plaćeni je ubica poznat pod nadimkom nasmejani ubica. On je trenutno u pritvoru u Mađarskoj zbog sumnje da je ubio najmanje troje ljudi - u Beogradu, Holandiji i Budimpešti.

foto: MUP Mađarska

On je prošle godine u decembru priznao da je u januaru 2018. na Banovom brdu u Beogradu hladnokrvno ispalio hice u Nebojšu Markovića (37) koji je u tom trenutku iz gepeka vadio dečja kolica.

Takođe, podsetimo i da je Nebojša ubijen greškom pošto ga je Čaba Der zamenio za Aleksandra Šarca, koji je pre par nedelja ranjen u TC Ušće usled čega je nešto kasnije i preminuo. Inače, ubijeni Nebojša bio je Šarčev zet.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.