KRENULI SMO U NABAVKU VAKCINA, NAJVEROVATNIJE ĆE BITI U PITANJU FEJZER: Vučić izneo veoma važnu INFORMACIJU!
Aleksandar Vučić, Foto: printscreen RTV Pink

dobra vest

KRENULI SMO U NABAVKU VAKCINA, NAJVEROVATNIJE ĆE BITI U PITANJU FEJZER: Vučić izneo veoma važnu INFORMACIJU!

On je rekao da se nada da će do kraja januara biti dovoljno vakcina za zdravstveni sektor i najveći deo vojske i policije, čime će se olakšati njihov rad

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pre kraja ove godine nabaviti prve količine vakcina protiv korona virusa.

"Krenuli smo u nabavku vakcina, preko kovaks sistema, i do kraja ove godine i za celu narednu godinu imaćemo 1,8 miliona doza, verovatno fejzer vakcine. Pregovaramo i sa kineskim i ruskim partnerima", rekao je Vučić u obraćanju iz Predsedništva.

On je rekao da se nada da će do kraja januara biti dovoljno vakcina za zdravstveni sektor i najveći deo vojske i policije, čime će se olakšati njihov rad.

"Posle toga idu grupe koje su najugroženije, koji imaju teške bolesti, pa onda sredovečni i mladji. Daćemo sve od sebe da obezbedimo što više vakcina i da završimo borbu protiv kovida, kao jedna od najuspešnijih zemalja u Evropi", rekao je on.

Vučić je čestitao Kriznom štabu, medicinskom osoblju kao i onim gradjanima koji se ponašaju disciplinovano i u prevenciji i u lečenju korona virusa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.