ZOVITE ME FIKUS, NEMAM PROBLEM SA SUJETOM: Ana Brabić nikad otvorenije o SVEMU!
Ana Brnabić, Foto: printscreen

ne zanima je

ZOVITE ME FIKUS, NEMAM PROBLEM SA SUJETOM: Ana Brabić nikad otvorenije o SVEMU!

Naglasila je da je Srbija zemlja pobednik u ekonomiji, uprkos krizi izazvanoj pandemijom korona virusa!

Objavljeno:

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić kaže da se ne stidi što je nov kabinet sastavljala zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, nego da se time ponosi i poručila da sa Vučuhem rade kao jedan tim.

Ona je na TV Prva rekla da nema problem sa sujetom, niti sa tim da je zovu "fikus" dok god Srbija napreduje, dok rastu plate i penzije i smanjuje se nezaposlenost.

Naglasila je da je Srbija zemlja pobednik u ekonomiji, uprkos krizi izazvanoj pandemijom korona virusa.

"Kako god da me neki zovu, važno je da napredujemo", poručila je Brnabić.

Na pitanje kako su se uklopili novi ministri, Brnabić je rekla da je jako zadovoljna, da nema vremena za gubljenje i da ministri koji imaju velike izazove odmah kreću da rade.

"Dobro su se snašli", navela je Brnabić i poručila da svi zajedno rade na realizaciji prioriteta i sagledava se šta sve mora da se uradi u prvih 100 dana rada nove Vlade.

Kaže i da je sa ministrima pre nekoliko dana prošla kroz sve projekte koji treba da se nastave i one koji moraju da se započnu u 2021. godini, a za koje navodi da su važni za unapređenje kvaliteta života građana.

"Imamo ambiciozne ciljeve u vezi sa rastom BDP-a. Prilično je izvesno da ćemo 2020. završiti kao najuspesnija zemlja u Evropi, jer ćemo imati najmanji pad", rekla je Brnabić.

Navodi da cela Vlada radi kao tim, da se na svake tri nedelje sastaje Savet za BDP, da se do detalja upravlja svakim projektom, i da je u tom smislu odlična saradnja sa Ministarstvom finansija za koje kaže da je izuzetno efikasno i brzo u preraspodeli sredstva za projekte.

Naglasila je da ima i izvanrednu saradnju sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i da rade kao jedan tim.

Kaže da Vučić u odnosu na ministre može da vidi širu sliku i ukaže Vladi na stvari koje može da se rade brže i bolje.

"To nam daje prednost nad većinom zemalja u regionu i Evropi", rekla je Brnabić i navela da je Vučić političar svetskog ranga sa kim bih se savetovala i koga bi uvek poslušala.

Dodala je da bi je interesovalo Vučićevo mišljenje čak i da nije predsednik i da kao zemlja možemo da se ponosimo njegovim znanjem.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.