KOVID BOLNICA U BATAJNICI POČINJE SA RADOM OD 1. DECEMBRA: Vulin bio u poseti objektu
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, Foto: Ministarstvo odbrane

obećali

KOVID BOLNICA U BATAJNICI POČINJE SA RADOM OD 1. DECEMBRA: Vulin bio u poseti objektu

Ovu Kovid bolnicu gradi Termomont, a direktor i vlasnik te firme Dejan Burčul rekao je danas da izgradnja ide po planu i da radovi teku predviđenom dinamikom

Objavljeno: 13:39h

Nova kovid bolnica koja se gradi u vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" u Batajnici biće završena i do 1. decembra puštena u rad, rečeno je danas prilikom posete ministra odbrane Aleksandra Vulina graditeljima tog objekta.

On je ocenio da, iako broj novozaraženih od korona virusa u Srbiji opada, to nije razlog da se opustimo i ne mislimo šta nas može čekati u budućnosti.

"Zahvaljujući teškim merama, zahvaljujući vremenu u kojem je predsednik Aleksandar Vučić obezbedio da naša privreda funkcioniše, da imamo više novca, da bolje radimo, zahvaljujući tim teškim trenucima, mi danas imamo novca da gradimo nove bolnice i sredstava da se pripremimo za budućnost. Kao što je naredio vrhovni komandant Vojske Srbije, nova kovid bolnica u Batajnici biće napravljena i puštena u rad 1. decembra", poručio je Vulin.

Dodao da će vojska dati sve od sebe da to naređenje bude izvršeno, i primetio da građani od svoje vojske s pravom očekuju da uvek radi najbolje i daje najbolje rezultate.

Ovu Kovid bolnicu gradi Termomont, a direktor i vlasnik te firme Dejan Burčul rekao je danas da izgradnja ide po planu i da radovi teku predviđenom dinamikom.

"Rok nam je 1. decembar. Svesni smo naše obaveze, pre svega ugovorne, ali i naše obaveze prema zemlji. Država je odvojila ogromna sredstva da bi se izgradila ova bolnica, kao i bolnica u Kruševcu. Siguran sam da ćemo zajednički uspeti da završimo naš posao u predviđenom roku", rekao je on.

Nova kovid bolnica imaće kapacitet od 1.000 kreveta, a sa površinom od 18.000 kvadratnih metara biće najznačajnija i najveća bolnica za lečenje kovid pacijenata u našoj zemlji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.