ANA BRNABIĆ: Da li ću premijer biti ja ili neko drugi? Biće neko kvalitetan iz SNS
Ana Brnabić, Foto: printscreen/Kurir TV

TAJNOVITA

ANA BRNABIĆ: Da li ću premijer biti ja ili neko drugi? Biće neko kvalitetan iz SNS

Brnabić je za televiziju Prva izjavila da je zadovoljna postignutim rezultatima i da će nova Vlada, bez obzira ko je predvodi, nastaviti ispunjavanje usvojene Strategije razvoja do 2025. godine

Objavljeno:

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da ne zna da li će na toj funkciji u novoj vladi biti ona ili neki drugi kandidat, ali da će to u svakom slučaju biti dobro rešenje i da će podržati i drugog kandata ukoliko ga predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić predloži, jer su svi "kvalitetni".

Brnabić je za televiziju Prva izjavila da je zadovoljna postignutim rezultatima i da će nova Vlada, bez obzira ko je predvodi, nastaviti ispunjavanje usvojene Strategije razvoja do 2025. godine.

"Da li ću biti ja (premijer) ili neko drugi, znam da će biti kvalitetan. Zadatak je jasan plan kako raditi na ispunjavanju važne strategije do 2025. godine. Ukoliko Srbija želi da se menja kako smo započeli u mandatu ove Vlade", kazala je Brnabić.

Na pitanje da li postoje ministri u odlazećoj Vladi koje ne bi želela da vidi u sastavu nove Vlade Brnabić je odgovorila potvrdno.

"Da, postoje, ali o njima ne mogu da razgovaram jer ne bi bilo korektno", rekla je Brnabić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.