VULIN JE SVE REKAO: Pomenuo je vojnu neutralnost, a onda je objasnio šta je Srbiji zaista potrebno!
Aleksandar Vulin, Foto: Beta

bitno

VULIN JE SVE REKAO: Pomenuo je vojnu neutralnost, a onda je objasnio šta je Srbiji zaista potrebno!

"Kako je rekao vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić Jasenovac i 'Oluja' se više nikada neće ponoviti. A neće se ponoviti zato što imamo Vojsku Srbije koja je sve snažnija i sigurnija", kazao je Vulin

Objavljeno:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se rečna flotila Vojske Srbije "modernizuje, prenaoružava i da se iduće godine očekuje početak prvih, velikih, generalnih remonta plovila", saopštilo je Ministarstvo odbrane.Vulin je povodom obeležavanja Dana roda rečnih jedinica Vojske Srbije i Dana Rečne flotile Kopnene vojske u kasarni "Aleksandar Berić" u Novom Sadu rekao da "rečna flotila ima dužnost da čuva akvatorij Srbije i ona to vrlo uspešno radi zahvaljujući, na prvom mestu, trudu svojih ljudi".

Vulin je rekao da "ono što je Srbiji potrebno i što je čini sigurnom" je da smo "sami u stanju da branimo sebe i Srbe gde god oni da žive", što je, kako je naveo, i preduslov da "politika vojne neutralnosti koju vodi predsednik Aleksandar Vučić može da se sprovede".

"Kako je rekao vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić Jasenovac i 'Oluja' se više nikada neće ponoviti. A neće se ponoviti zato što imamo Vojsku Srbije koja je sve snažnija i sigurnija", kazao je Vulin.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.