Stisla kriza Karađorđeviće: Prestolonaslednik nema ni za rođendan!
Foto: Zorana Jevtić

Nema se - ne može se!

Stisla kriza Karađorđeviće: Prestolonaslednik nema ni za rođendan!

Razlog što ove godine na Belom dvoru nije priređena gala proslava jeste veoma loše materijalno stanje porodice Karađorđević, koji su u dugovima do guše.
Objavljeno: 07:54h

Stisla nemaština! Prošle godine preko 500 zvanica, na stotine predstavnika plave krvi, prethodnih godina slični scenariji, a u nedelju prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević 71. rođendan proslavio je sa suprugom Katarinom uz čaj, objavio je "Alo"!

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Kako ovaj list saznaje, razlog što ove godine na Belom dvoru nije priređena gala proslava jeste veoma loše materijalno stanje porodice Karađorđević, koji su u dugovima do guše.

Aleksandar Karađorđević je za BBC rekao da su sva dokumenta odavno nestala iz kancelarije njegovog oca. - Dokumenta su uključivala sve spise iz vremena rata, posebno obimnu prepisku i pisma od Čerčila, Ruzvelta, Staljina i mnogih drugih. Dokument koji se odnosi na privremenu secesiju sobe u vezi s mojim rođenjem takođe je nestao - rekao je Karađorđević.

- Njegovo kraljevsko visočanstvo prestolonaslednik Aleksandar proslaviće svoj 71. rođendan u nedelju, 17. jula, u krugu porodice. Prestolonaslednik Aleksandar srdačno zahvaljuje svima koji su mu uputili rođendanske čestitke - piše u saopštenju koje je kraljevska porodica uputila medijima.

O njihovim milionskim dugovima za vodu, struju i komunalije priča se godinama, a čak ih je i premijer Aleksandar Vučić prozivao kada su saopštili da će tužiti državu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.