VULIN NAJAVIO IZGRADNJU NOVE KOVID-BOLNICE: Evo gde će se nalaziti!
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, Foto: Printscreen

NAJAVIO

VULIN NAJAVIO IZGRADNJU NOVE KOVID-BOLNICE: Evo gde će se nalaziti!

Vulin je posle obilaska naveo da je ;inženjerija Vojske Srbije već počela da radi na rušenju postojećih objekata i na raščišćavanju i pripremi prostora za izgradnju kovid bolnica

Objavljeno: 14:50h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas radove na pripremi terena za izgradnju objekta za smeštaj i lečenje obolelih od korona virusa u vojnom kompleksu "Zemun ekonomija" na Batajničkom drumu.

Vulin je posle obilaska naveo da je inženjerija Vojske Srbije već počela da radi na rušenju postojećih objekata i na raščišćavanju i pripremi prostora za izgradnju kovid bolnice.

"Kao što je predsednik Vučić naložio, kovid bolnica će biti uradjena u najkraćem mogućem roku i ovo je prilika da se pokaže koliko smo efikasni i koliko razmišljamo unapred", naveo je Vulin a prenelo Ministarstvo odbrane.

Kovid bolnica će biti izgradjena u blizini dve velike saobraćajnice, Batajničkog druma i autoputa, površine 1 hektar i 58 ari.

Lokacija je kako se navodi, oslonjena na odličnu infrastrukturnu podršku gradskih instalacija vodovoda i kanalizacije, elektroenergetskih i ostalih instalacija.

Taktičko-tehničke zahteve za izgradnju bolnice priprema Uprava za vojno zdravstvo u saradnji sa Ministarstvom zdravlja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.