NEDIMOVIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA SREMSKE MITROVICE: Naprednjaci sami formiraju lokalnu vlast!
Branislav Nedimović, Foto: Printscreen

može im se

NEDIMOVIĆ KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA SREMSKE MITROVICE: Naprednjaci sami formiraju lokalnu vlast!

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će se kandidivati za gradonačelnika Sremske Mitrovice

Objavljeno:

Sa ubedljivom pobedom i osvojenih 42 odbornička mesta od 61 u lokalnom parlamentu mitrovački naprednjaci sami će formirati vlast.

- Zahvaljujem se svima što su učestvovali na izborima i shvatili da je bojkot besmisleni i time sa visokom izlaznošću od 58 odsto pokazali da je Sremska Mitrovica visoko demokratsko društvo koje zna šta znače izbori - rekao je Nedimović i naglasio da prva sledeća lista na lokalnim izborima ima četiri puta manji rezultat od SNS.

Pored Nedimovića kandidati za novog gradonačelnika najvećeg sremskog grada su Dmitar Stanišić, pokrajinski poslanik i Svetlana Milovanović, sadašnja zamenica gradonačelnika. Sa ubedljivom pobedom od 59,5 odsto na lokalnim izborima mitrovački naprednjaci, kako je najavio Nedimović, sami će formirati lokalnu vlast u narednom periodu.

- Sami ćemo realizovati naše velike projekte iz našeg predizbornog programa vezane za pet ciljeva. Na taj način sami ćemo snositi i odgovornost, ali i zasluge za buduće uspehe i time na narednim izborima ostvariti još veće poverenje građana i još bolji rezultat -rekao je Nedimović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.