KAKAV BLAM ZA DEMOKRATSKU STRANKU! Ceo odbor DS u ovom gradu kompletno se učlanio u SPS!
Demokratska stranka Srbije, Foto: ds.org.rs, Printscreen

ŠTA IM BI?

KAKAV BLAM ZA DEMOKRATSKU STRANKU! Ceo odbor DS u ovom gradu kompletno se učlanio u SPS!

Ranije tokom dana na društvenim mrežama se pojavio dokument u kojem se, uz potpis Radojkovića i pečat Opštinskog odbora DS u Topoli, navodi da je kompletno povereništvo te političke organizacije prešlo u Socijalističku partiju Srbije

Objavljeno:

Nekoliko članova povereništva napustilo je u utorak Demokratsku stranku u Topoli kako bi se priključili Socijalističkoj partiji Srbije, potvrđeno je za portal Nova.rs.

Jedan od onih koji su prešli u SPS Zoran Radojković, bivši poverenik demokrata u Topoli, u razgovoru za Nova.rs, naveo je da je četvoro ili petoro članova napustilo tu političku organizaciju.

“Svesni smo da ćemo snositi posledice s obzirom da želimo da učestvujemo na izborima, a da za to ne postoji saglasnost centrale”, navodi Radojković.

Ranije tokom dana na društvenim mrežama se pojavio dokument u kojem se, uz potpis Radojkovića i pečat Opštinskog odbora DS u Topoli, navodi da je kompletno povereništvo te političke organizacije prešlo u Socijalističku partiju Srbije.

Međutim, sam Radojković je demantovao informaciju da je kompletno povereništvo napustilo DS, a to je potvrdio i aktuelni poverenik demokrata iz Topole Ljubomir Milošević.

“Pečat je ostao kod Radojkovića i zbog toga njegovo ime stoji na tom dokumentu. Poverenik sam ja, a ne on, kako se navodi”, ističe Milošević, dodajući da je na Izvršnom odboru Demokratske stranke doneta odluka da on preuzme povereništvo partije u Topoli.

“Zoran Radojković nije o tome obavešten pismeno, zato je pečat ostao kod njega. On je juče sve odradio mimo mog znanja, što mi je bilo veoma neprijatno”, istakao je Milošević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.