BOŠKO ODGOVORIO SERGEJU POSLE SVEGA: Pljušte optužbe i uvrede, Trifunović besan kao ris!
Dveri podsećaju da je Trifunović promenio mišljenje, Foto: Filip Plavčić/Emilija Jovanović

RAT

BOŠKO ODGOVORIO SERGEJU POSLE SVEGA: Pljušte optužbe i uvrede, Trifunović besan kao ris!

Dveri podsećaju da je Trifunović promenio mišljenje

Objavljeno:

Rat između dojučerašnjih saboraca, lidera Dveri Boška Obradovića i lidera Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića, ušao je u novu fazu. Nakon što je Trifunović obelodanio da mu je Obradović nudio koaliciju za učestovanje na izborima, iako se javno zalaže za bojkot, usledio je odgovor prvog čoveka Dveri.

- PSG neka se konačno posveti borbi protiv vlasti i svom političkom programu koji nudi biračima, a smanji doživljaj prema nama koji im nismo konkurencija jer na izborima ne učestvujemo - navodi se između ostalog u saopštenju Dveri.

Dveri podsećaju da je Trifunović promenio mišljenje i od vatrenog zagovornika bojkota, postao jedan od učesnika u izbornoj trci.

- Od "Vučiću, igraj se sam", do želje da se igrate s njim zajedno u istom, unapred režiranom izbornom blatu, put očito nije dalek, ali ako ga je naš bivši saborac Sergej Trifunović tako lako prešao, ne vidimo razlog zašto u to uvlači druge, sem zbog griže savesti. Svi ćemo snositi posledice svojih odluka, ali mi smo sada dve različite kolone - ističe se u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.