Neka me privedu ako hoće! Ja ih čekam! Pajtić neće da ide na suđenje!
Foto: Nemanja Pančić

vidi ti njega

Neka me privedu ako hoće! Ja ih čekam! Pajtić neće da ide na suđenje!

- Neka dođu sa fantomkama ili bez, ja ih čekam - naglasio je Pajtić.
Objavljeno: 15:02h

Pajtić je naglasio da samo u Srbiji postoji krivična odgovornost zbog povrede ugleda kuma premijera Srbije. Bojan Pajtić i sestra Kori Udovički prisluškivani: Ko reketira američku firmu za dva miliona evra?

foto: Marina Lopicic
- Umesto da posegne za institutom uvrede i klevete, odnosno povrede časti, pa da nas tuži za novčanu naknadu, pokrenuli su krivičnu odgovornost. To je uspostavljanje verbalnog delikta u našem društvu na mala vrata, zloupotrebljavajući institut povrede poslovnog ugleda koji postoji u krivičnom zakonu i koristeći taj institut da se traži uslovna zatvorska kazna - rekao je Pajtić. Nikola Petrović tvrdi da nije tražio mito od sestre Kori Udovički Prema njegovim rečima, umesto da se utvrdi ko je prisluškivao, proganja se opozicija i pokreće se krivični postupak protiv predsednika DS. - Neka dođu sa fantomkama ili bez, ja ih čekam - naglasio je Pajtić.
foto: Stefan Jokić
Afera prisluškivanje počela je nakon optužbi koje su na račun Petrovića izrečene u navodnim transkriptima prisluškivanih razgovora izmedju Lidije Udovički i Pajtića, u kojima se ona žali kako joj je direktor EMS tražio mito od dva miliona evra da bi njenoj firmi "Kontinental vind Srbija" (CWS) dozvolio izgradnju vetro-parkova u Srbiji. Petrović je nakon toga najavio da će poneti tužbu za klevetu protiv Pajtića i Udovički. (Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.