VUČIĆ SE OBRATIO VOJSCI SRBIJE I POSLAO JAKO BITNU PORUKU: Poslušajte njegove reči!
Aleksandar Vučić, Foto: Printscreen

vučić čestitao

VUČIĆ SE OBRATIO VOJSCI SRBIJE I POSLAO JAKO BITNU PORUKU: Poslušajte njegove reči!

Svim pripadnicima Vojske Srbije čestitam 23. april - Dan Vojske Srbije

Objavljeno:

Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku pripadnicima Vojske Srbije povodom 23. aprila –Dana Vojske Srbije.

"Svim pripadnicima Vojske Srbije čestitam 23. april - Dan Vojske Srbije. Nastavljajući viševekovnu tradiciju srpske Vojske, na današnji dan koji je od izuzetnog značaja u očuvanju nacionalnog identiteta i kontinuiteta državnosti srpskog naroda u trajanju dugom više od dva veka, proslavljate najveći vojni praznik u znak sećanja na Takovski ustanak. Uprkos složenim uslovima u kojima rade pripadnici Vojske Srbije profesionalnim izvršavanjem namenskih zadataka i postizanjem zapaženih rezultata na izgradnji, razvoju, obuci i osposobljavanju svojih jedinica, daju visok doprinos prosperitetu naše države i njenih građana i pružaju punu podršku jačanju mira, bezbednosti i stabilizacije u regionu, a i šire.

Stalnim angažovanjem vaših pripadnika u teškim vremenima koja su zahvatila našu zemlju i čitav svet, nesebično rizikujući sopstvene živote, kao i živote vaših najmilijih po ko zna koji put ste pokazali i dokazali da je Vojska Srbije uvek i svuda tu za svoje građane, kao prvi stub odbrane i garant bezbednosti. Rezultati ozbiljnih fiskalnih reformi i ekonomski oporavak naše Srbije omogućili su da u proteklom periodu ostvarimo značajne rezultate u opremanju Vojske Srbije savremenim naoružanjem i opremom. Stalno povećanje zarada i rešavanje stambenih pitanja u okviru programa državne stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti doprinose podizanju standarda naših oficira, podoficira i vojnika. Ove, ali i sve druge aktivnosti na planu jačanja standarda nastavićemo i u budućnosti. Čestitam vam praznik, zahvalan što postojite i uveren da ćete i u narednom periodu profesionalno izvršavati postavljene zadatke, ispunjavati obaveze koje vam predstoje i kao aktivan činilac bezbednosti u zemlji i regionu voditi Republiku Srbiju ka prosperitetu i boljoj budućnosti. Živela Vojska Srbije! Živela Srbija!"

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.